Blogg hammer-kost-blogg-2

Publisert 18 November 2014 | av

Da var det bare å plukke opp hammer og kost igjen


Heisjolahopsansei!

To nye uker har gått og det føles som om lite eller ingenting har skjedd. Vår gode gjerning er avsluttet. 40 dager med husgjest har gitt oss muligheten til å ta en pause vi kanskje trengte, men har satt oss 35 dager tilbake. Det er ikke bare bare å være 3 forskjellige voksne mennesker i et hus, men hva gjør man ikke for familien. Et minimum på 500 kroner natten ganger førti netter er en stor hotellregning. Større enn alt for mye. Heldigvis har vi fått middag et par ganger som takk.

Annet enn det så har vi hatt litt besøk de siste dagene. Moren til Silje og hesteviskeren var på besøk for å se hvor langt vi har kommet. Heldigvis hadde et annet besøk vært her dagen før og mens jeg var på jobb på lørdagen hadde Silje og bestevenninnen Jeanette virkelig stått på hjemme. De hadde ryddet og gjort det hjemmekoselig i stua, sortert maling og utstyr, sjaua maling ting som tåler frost i garasjen og det var ikke måte på. Peisen spraket fra tørre planker (og gamle panelbord). Endelig er det mulig å invitere på middagsbesøk. Endelig kan vi kalle det hjemmekoselig her. Det er fortsatt mye igjen før vi kan invitere en takstmann til middag, men nå er det igjen klart for nye fremskritt. Første oppgave er å ferdigstille alle vegger i stua. Tommy lover herved at alle taklister skal være på plass innen neste blogginnlegg. (hvis han får kjøpe seg en ny sag)(og låne spikerpistol)

hammer-kost-blogg-1

I kjent stil pusser vi derimot opp hos andre. Det vil si Silje gjør, mens jeg bare tilrettelegger og drar på jobb. Lillesøsteren til Silje; Bekkis har fått seg eget krypinn og i det vi kom inn døra første gang ble det med en gang påpekt: Her er det jo brukt 07 overalt ! Og det stemte. Vegger, tak, listverk, radiatorer, til og med gulvterskler? Silje får jo både rykninger, brekninger og heteslag av sånt. Så hva gjør vi da? Kjøper skikkelig maling i innflyttingsgave og gyver løs så klart! Hun hadde allerede sett seg ut en farge i et fargekart og vi valgte ut fargen Velvet til fondvegg i stuen og en lys grå i den lille entreen. Kombinasjonen ble rålekker og var unnagjort på noen timer med hjemmelagede romkuler og spillkonsoller på i alle kroker. Hun har nemlig cirka alt av fæncy-schmænzy teknologiske duppetitter de fleste (ungkarer) ville blitt misunnelig på!

hammer-kost-blogg-3

Nå som pengene for leiligheten vi solgte i Juli endelig begynner å tikke inn i banken kan vi endelig begynne å handle ting vi trenger for eksempel nevnte sag og betale ting som skal betales (lån) og TIL OG MED tenke på ting vi kanskje ikke trenger i like stor grad. Så i dag har vi pustet dypt inn og unnet oss noe vi har ønsket oss lenge til jul, vi startet den litt tidlig. Nye telefoner til begge og en Samsung Tab S til familien! Vi får bare håpe at vi klarer å konsentrere oss med så mye spennende nyheter i hus! Telestore Linderud altså. Ingen over ingen ved siden av.Tags: , , ,


  • Linker  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close