Blogg

Publisert 24 June 2014 | av

Flyttekaoset er overstått


Plutselig har en uke gått igjen og denne uken har vært lang og svett! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har lyst til å bo i 4 etasje uten heis.. EVER IGJEN! For all del, jeg har trengt mosjonen og har utvilsomt hatt godt av det men det har vært en lang og utmattende jobb, for ikke å snakke om demotiverende og det har føltes håpløst. Hver eneste dag har vi kjørt minst ett lass med flytteskrot og prøvd å sortere søppel. Hver dag har gått med til å tømme siste rest av ting og jeg er overrasket over hvor usannsynlig mye vi har klart å lagre på de 34 m2. Vi har også erfart stort spenn i kvalitet flytteesker fra både Europris, IKEA og MAXBO. Det er en utrolig praktisk leilighet og de fleste som har vært på besøk har trodd at den har vært større. Vi har jobbet hardt det siste året med å oppgradere leiligheten. Det har blitt lagt fliser i gangen, laminaten har blitt parkett, pastellrosa har blitt lysegrå, blek syregrønn har blitt hvit og limeskall har blitt hjemmeblandet grå. Vi har også bygget dype skuffer på hjul til oppevaring under sengen og en masse småplukk og først nå, på søndag fikk jeg endelig se fruktene av arbeidet! 

Les også: Oppussingdrømmer – Hverdagen vs. fremgangen
Flyttekaoset

Jeg har et stort utvalg av vaskemidler og har fått svingt meg skikkelig nå men såpen som har reddet meg er Ideal-vask! Jeg har regulert styrken litt avhengig av hvor skittent det har vært men såpen har gjort jobben til en drøm. Jeg HATER å jobbe med salmiakk og blir uvel og dårlig. Plumbo Baderom, WC rens og proppløsere har også fått renset opp og jeg har polert og tørket med glasskluter og støvkluter og jeg er så evig lykkelig for at jeg har investert i litt ordentlig utstyr. Siste finish ble Krystall grønnsåpe og Ajax OxyAction for de klassiske duftene 😀 Har følt meg som et skikkelig husmoremne. Og vet dere hva jeg gleder meg til? Å vaske i huset! JEG ER SÅ LEI AV KAOS! 

Tommy reiste til Bergen med varebil denne helgen for å hente svigerfar og flyttelasset. På fredag kom bestevenninen min fra Fredrikstad for å hjelpe meg og jeg fikk gå tidligere fra jobb for å starte nedvaskingen av leiligheten. I utgangspunktet skulle jeg også være med til Bergen men jeg ble invitert på jobbmiddag med 3 leverandører til en båttur. Hell i uhell! Denne helgen har nemlig gått med til å bo i leiligheten over helgen og vaske ned alt. Til tross for at vi kun har gjort vårt beste klarte vi ikke tømme leiligheten 100% men slettes ikke langt unna. 

Les også: Det beste måleværet

flyttekaoset

Søndag kveld kom Tommy og faren hjem, vi fikk også bistand av venner og familie til å få tømt bilen. Til tross for at vi var 4 som lesset på spreng stod vi ikke ferdige før midnatt! Vi fylte på resten av vårt og ting vi har byttet til oss og var hjemme ikke senere enn 01:00, ikke spesielt nabovennlig å tømme varebilen med andre ord. Mandag morgen var det bare å dra seg opp av sengen klokken 07:00, tømme bilen og reise inn til Oslo for å levere bilen. Jeg kan trygt si at vi er på vårt mest tynnslitte nå og at mandagskvelden gikk til taco, hvitvin og slabbedasking! Velfortjent! 

flyttekaoset er overstått

PS: Vi kommer til å savne utsikten helt sykt…Tags: , , ,


  • Linker  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close