Blogg funnet-huset-1

Publisert 6 May 2014 | av

Vi har endelig funnet huset!


Vi har vært på flere visninger enn vi har blogget om og da vi kikket på en nydelig sveitservilla fra 1907 ved siden av Brannstasjonen på Løken møtte vi på en brannmann. Han snakket forsåvidt svært godt om det lyseblå huset jeg blogget om i dette innlegget og var grunnen til at vi klarte å gi slipp på drømmen om gamle, fortapte hus og tørre å by på det blå litt nyere huset.

Han fortalte oss også om et hus som ville komme ut for salg snart. Da vi bød på det blå og ikke fikk det tenkte vi at vi kunne jo like gjerne kikke på det siste som kom ut på Løken, et lite gult hus så nytt som fra 1995 med dobbel garasje taksert til 1.590.000.

funnet-huset-1

Vi tok en tur ut for å kikke og møtte på Espen fra Privatmegleren Bjørkelangen. Dette var vel det 3. huset der han var megler som vi hadde sett på (som ei heller er nevnt) og det er jo litt komisk når man er så ivrige på visninger at man kommer på hils med de lokale meglerene. Vi kikket litt på tomten og garasjen fra utsiden på eget initiativ og tenkte at det i og for seg så greit ut og ventet i spenning på første planlagte visning.

På visningen kom det en enslig mor med en ung datter som skulle finne seg et hus, en litt eldre enslig dame som ikke hadde dårlig tid og et kompispar fra nabolaget som ville se på potensialet. De fleste var enige i at det kanskje var litt lite og utdatert men ellers pent brukt. Det var jo over 3 ganger så mye som vi bor på per i dag for vår del og hadde en del tomt som måtte jobbes hardt med men som kan bli en pen liten plen.

funnet-huset-2

Allerede dagen etter hadde vi bestemt oss.. Vi var livredde for at noen skulle legge inn bud før oss og vi bestemt oss for å legge inn bud på 1.490.000.. Minuttene tikket og gikk og vi ventet og ventet. 10 minutters ventetid føles som en livsstid og melding klokket inn. AVVIST! Vi tenkte så det knakte.. Vi ble avvist med motbud på 1.590.000 fra selger. Betød det at dette ikke ville gå? Fikk vi ikke det her heller? 1.590.000 var litt høyere enn vi ønsket og vi la inn et bud til på 1.550.000.. Og VI FIKK DET! Det var bare vi som hadde meldt interesse! Et lite gult hus på landet med dobbel garasje, furu i hele huset, laminat i første, utdatert bad og kjøkken og råkjeller. Det kommer masse bilder etter hvert og link rett under her.

Og vi er storfornøyde. Fred i sjela! Vi er «ferdige»! Det er selvfølgelig bare tull, nå skal vi hjelpe «svigerfar» med å flytte fra Bergen til Oslo og inn i leiligheten vår, pusse opp familiehytta i Sandefjord (både maling og vindusinstallasjon hjelp*) og flytte oss selv inn på Løken.

Overtagelsen er 29. Mai og flyttedagen har vi skviset inn mellom Himmelspretten og helgen, vi får hele torsdag til søndag til å ture og toge fra Oslo til «romslige» Aurskog Høland.

Nå trenger vi det virkelig, ønsk oss lykke til! Og HER ER HUSET.

Foto: Privatmegleren.Tags: , , ,


  • Linker  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close