Ukens Bolig

Publisert 30 July 2014 | av

Egen kokk og butler er inkludert i leien. Tør du gjette prisen?


Boligmani fortsetter jakten på den ultimate sommerboligen, den beste beliggenheten og villeste drømmedestinasjon. Det skal mye til for å overgå forrige ukes moderne feriebolig utenfor Phuket i Thailand, beliggende mellom regnskogen og det turkise havet, men vi tror likevel at vi har klart det.

flyfotoHele denne øya kan bli din. Vel og merke om du har veldig god råd.

Les også: Denne sydenboligen har du neppe råd til

Øya heter Tagomago og ligger like bortenfor den legendariske party-øya Ibiza, vest i Middelhavet. Det finnes en liten håndfull private øyer i Middelhavet som er tilrettelagt for utleie, og dette er en av dem.

bukt

Stedet omtales på vår venneside The Pinnacle List som blant de mest ekstravagante lokasjonene i Europa, hvor de med aller tykkest lommebok kan nyte tilværelsen i fantastiske omgivelser helt fritt for slitsomme fans, paparazzi-fotografer, skattemyndigheter og korrupsjonsjegere.

For med en pris på vanvittige 2,1 millioner kroner per uke under høysesongen er det nok først og fremst oligarker og fotballstjerner som kan benytte seg av ferieparadiset.

Les også: Stjernenes fotball-slott

strandbar Her trenger man ikke stå i kø for å få beste bord i strandbaren…

På tross av den vanvittige stive prisen huser ferieparadiset kun opptil 10 gjester, fordelt på 5 suiter. På Tagomago er det diskret luksus som gjelder, og den moderne villaen har mange elementer fra tradisjonell middelhavsarkitektur: hvitkalket fasade, steinvegger og flatt tak. På øya finner du ikke asfalterte veier eller golfbane, men urørt, vill natur og skarpe klipper. Likevel må du være ganske godt vant for å føle at noe mangler.

interiør1

Inkludert i leien følger det med en stab på fire: En kokk, en kjøkkenansvarlig, en butler og en tjener (nei vi er heller ikke privilegerte nok til å vite forskjellen på en butler og en tjener), og en helikoptertur til og fra flyplassen på Ibiza.

Les også: Jakter utenlandsk kjøper til norsk slott

solnedgang Det skorter ikke på vakre steder å hvile øynene på.

kveldsbilde Selv om øya kun har soveplasser til 10, kan det arrangeres firmafester, bryllup eller lignende for flere hundre gjester.

Sommerferien nærmer seg slutten, og snart braker det igjen løs på det norske boligmarkedet. Fra og med neste uke regner vi med å kunne servere dere det beste fra mer hjemmelige trakter. Tips oss gjerne om spesielle boliger for salg eller utleie!

Les også: Dette er verdens dyreste leilighet

Alle foto: The Pinnacle ListTags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close