Om Boligmani

Boligmani.no startet opp sommeren 2013 som et svar på nordmenns enorme interesse for bolig.

Mange nettsider har sin fragmenterte boligdekning, men Boligmani.no er Norges første side som samler alt på ett sted.

Hos oss finner du siste nytt fra boligmarkedet og utviklingen i boligprisene. Våre ekspertkommentatorer gir deg gode råd til alt fra hvordan du skal male en vegg til hva du skal se etter på visning. Oppussingsbloggene gir deg inspirasjon og motivasjon, og i tillegg finner du mange morsomme, rare og interessante boligsaker fra hele verden. 

Tips oss!

Om du ønsker å komme med tips om noe vi burde skrive, tar vi dette imot med stor takknemlighet. Send e-post
 


Ønsker du å annonsere?

Ta kontakt med:

Lise Lotte Andersen 
Pil Media AS
Telefon: 918 15 727
Epost: lotte@pilmedia.no


Jonas Thomassen, Daglig leder/Partner
Mobil: 924 18 610
 
Aleksander Engvik, Markedssjef/Partner
Mobil: 402 22 086
 
Tomaž Šuštar, Teknisk leder
 
Jonas Wærstad, Journalist
 
Lars Georg Fordal, Journalist

Faste gjestekommentatorer:

Norges Eiendomsmeglerforbund: Carsten Pihl
Carsten er Forbrukerrådgiver for bolighandelen. Han svarer på spørsmål om boligsalg, boligkjøp og eiendomsmegling. Tjenesten er en uavhengig og gratis svartjeneste for forbrukere opprettet av Norges Eiendomsmeglerforbund. Har du spørsmål om boligkjøp, boligsalg eller eiendomsmegling, kan du ringe Forbrukerrådgiveren på telefon 4000 01 02, mandag til torsdag mellom 10.00 og 14.00. Mer om tjenesten finner du på nef.no/forbruker. Du finner også Carsten Pihl på Twitter: @carstenhp
 
Eie Eiendomsmegler: Dane Matanovic
Dane er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. Han begynte som eiendomsmeglerfullmektig august 2013, og er ansatt i Eie Eiendomsmegling avdeling Ullensaker.
 
Visma Advokater: Elisabeth Bartnes Sylten

Elisabeth jobber som forretningsadvokat hos Visma Advokater i Trondheim. Hun har mange års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og har vært daglig og faglig leder ved flere kontor på Romerike og i Trondheim.I dag er Elisabeth i tillegg til sin fast jobb som advokat også fagansvarlig hos Eie Eiendomsmegling Nardo i Trondheim. Hun har vært styreleder i Trøndelag Eiendomsmeglerforening, og sitter også i dag i styret.

Eiendomsinvestor: Gerhard Bollmann Leknes ​
Gerhard står bak en egen artikkelserie hos Boligmani som skal lose deg gjennom prosessen fra å få lånegaranti til din aller første bolig – hele veien frem til å drive forretning på eiendomsinvesteringer.
 
Boligkjøpsrådgiver: Trude Larsen ​
Trude er daglig leder i Boligkjøpsrådgiver Krogsveen AS, som tilbyr rådgivning til boligkjøpere. Hun har 30 års jobberfaring i boligmarkedet og er utdannet eiendomsmegler. Trude skriver om aktuelle boligtema sett fra kjøpers synsvinkel både på egen blogg og her hos Boligmani.

 

 
Megleren: ”Jarl”
”Jarl” er en profilert, Oslobasert eiendomsmegler. Her på Boligmani.no har han sin egen ukentlige spalte hvor han anonymt forteller hans uredigerte virkelighet som megler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Boligmani.no eies og drives av Boligmani AS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Linker  • Abonner på vårt nyhetsbrev