Aktuelt

Publisert 17 januar 2017 | av

Finn.no avslører de mest populære boligannonsene fra 2016


"Pippihus" og tidligere "Boligmani-leilighet" på topplisten.

Vi har kommet til den tiden av året der fjorårets giganter skal hedres i ulike prisutdelinger. Boligannonser skal selvsagt ikke glemmes i denne sammenheng, og FINN presenterer nå sin toppliste for 2016. 

Helt på topp finner vi annonsen til den ensomme Bergens-jenta som søkte noen å feire jul med. FINN forteller at annonsen vekket sterke følelser og fikk over 600.000 visninger. Vi skal imidlertid ikke langt ned på listen for å finne boligannonsene som gjorde seg bemerket i året som gikk.

Les også: Ny revolusjonerende kunnskap i boligannonser

"New York på Tøyen" på 2. plass

På en sterk 2. plass finner vi en annonse fra den alltid like kreative eiendomsmegleren Tommy Friestad hos BOA. Den New York-inspirerte boligen ble vist nesten 500.000 ganger.


New york på tøyen boligannonse
Fra annonsen på Fínn.no

Dette var imidlertid ikke første gang den sagnomsuste leiligheten fikk oppmerksomhet i media. Da leiligheten ble solgt i 2014, også den gangen meglet av Tommy Friestad, skapte salget en stor mediedebatt om bruk av video for å selge boliger.

Fra boas annonse på finnFra annonsen på Fínn.no

Leiligheten spilte forøvrig hovedrollen i Boligmanis egen Oppussingsblogg, der vi fulgte oppussingsprosessen som la grunnlaget for alle de omtalte salgene.

Les også: Hva menes egentlig med «kabel-TV» og «bredbånd» i Finn-annonser?

"Pippihuset" på 5. plass

pippihuset i horten - boligannonse

Fra annonsen på Fínn.no

Omtalt som "Pippihuset i Horten", endte boligannonsen som den 5. mest sette annonsen på FINN i 2016. En hel drøss med mennesker kom på visning, ifølge FINN. Den unike fargebruken fortjener virkelig all oppmerksomheten!

PippihusetFra boligannonsen på Finn.no

Se flere bilder i boligannonsen her.

Les også: La ut flytende bolig for salg – fikk svært uventet responsTags: , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close