Boligmarkedet

Publisert 8 juni 2016 | av

Ukens kuleste, dyreste, minste og billigste på Finn.no


Er du blant de mange FINN-junkiene der ute? Kanskje vi kan spare deg for litt tid, når vi nå har plukket ut noen av ukens mest interessante funn.


Ukens dyreste

dyresteFaksimile fra Finn.no

Blant de dyreste boligene på Finn.no ser man som regel overdådige eneboliger. Den aller dyreste akkurat nå er imidlertid en leilighet på Dyna Brygge i Oslo. For 50 000 000 kr får du 300 kvm med upåklagelig utsikt, 3 balkonger, privat takterrasse, 2 inngangsdører, 3 bad og 3 soverom. Se annonsen her.

Ukens billige

billigeFaksimile fra Finn.no

Denne prismessig overkommelige boligen ble nylig omtalt i Trønderbladet. Med en prisantydning på 450 000 kr, og en tomt på 525 kvm kan dette definitivt være et godt kjøp. Du bør imidlertid være over middels glad i å pusse opp, for denne Sør-trønder-boligen trenger mye arbeid. Se annonsen her.

Ukens kuleste

kulesteFaksimile fra Finn.no

Like øst for Kristiansand sentrum finner du denne spesielle konstruksjonen. Boligen ligger ute for 6 500 000 kr, og inneholder et bruksareal på 288 kvm, på en 1455 kvm stor tomt. Som du kanskje ser av bildet ligger bakre del av boligen delvis under jorden, hvilket gjør den enda mer spesiell. Les mer om hvordan huset er bygget, og se video fra eiendommen her.

Ukens oppussingsprosjekt

OppussingFaksimile fra Finn.no

"Brett opp ermene" heter det i annonsen. Denne har Boligmani omtalt tidligere, som en særskilt ærlig boligannonse der megler legger alle kortene på bordet og forklarer hvordan samtlige rom trenger en kraftig overhaling. Den idylliske beliggenheten utenfor Bergen, med utsikt over de 7 byfjellene, og et stort potensial i selve boligen, gjør det til et meget spennende oppussingsprosjekt. Se annonsen her.

Les også: Vil at boligannonser også skal inneholde negativ informasjon

Ukens minste

minsteFaksimile fra annonsen på Finn.no

På jakt etter studenthybel i Bergen til høsten? Hvorfor ikke kjøpe i stedet? Klarer du å få finansiert denne til 1 150 000 kr, kan det gi deg betydelig lavere måneds-utgifter, og en potensiell opptur når du er ferdig med studiene. Men vi skal ikke legg skjul på at den er liten. Bruksarealet er på – hold deg fast – 13 kvm! Planløsningen er imidlertid veldig effektiv, og standarden er fin. Se annonsen her.

Les også: Hva man får for 4,7 mill i SverigeTags: , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close