Boligmarkedet

Publisert 28 september 2015 | av

Ukens kuleste, dyreste, billigste og mest arealeffektive bolig


Den siste uken er det lagt ut i overkant av 2700 brukte boliger på Finn.no. For å hjelpe deg i jakten på drømmeboligen har Boligmani trålet gjennom en rekke boligannonser og funnet det beste som er lagt ut den siste uken.


Ukens kuleste

Ukens kuleste bolig er en arkitekttegnet funkisvilla på Jar i Bærum kommune, bygget i 2013. Boligen over fire plan er oppført med kvaliteter som panoramavinduer, sjenerøs takhøyde, samt eksklusive og solide materialer med utstrakt bruk av betong og treverk i interiøret. Boligen har flere store terrasser, deriblant en takterrasse på ca. 150 kvm med fantastisk utsikt mot Oslo. Boligen har også en romslig trippelgarasje som du kan ta deg til via en tunnel fra underetasjen.

Ukens-kuleste-2 Faksimile fra Finn.no


Ukens dyreste

Ukens dyreste bolig ligger rett utenfor Larvik sentrum og ble oppført i 1879 av tobakksfabrikanten Johan W. Falch. Bygningen ble tegnet av Henrik Nilsen, som var en av Kristianias mest brukte sosietesarkiekter ut over 1880-årene, og har virkelig en historisk prakt. I tillegg til eneboligen har eiendommen en egen øy, Falkeskjær, hvor det er bygget en moderne dypvannshavn, molo og heisekran som kan løfte opp mot 14 tonn! Eiendommens utstrakte bruk av statuer og rustninger i interiøret er nesten verd en titt i seg selv, og dersom interiøret faller i smak er det faktisk muligheter for å kjøpe boligen møblert. Eiendommen er annonsert med prisantydning på 29 millioner kroner, men har en verditakst på hele 45 mill, så her er det mulig å gjøre et godt kjøp for den med velfylt lommebok!

bilde-2

Faksimile: Finn.no


Ukens avidesliggende

Vi har vel alle sett det koselige TV-programmet ”Der ingen skule tru at nokon kunne bu”, som viser hjemmene til de av oss som velger å bosette seg litt unna ”allfarvei”. Ukens avsidesliggende bolig ligger i Træna kommune, langt ute i havgapet i Nordland fylke. Kanskje ikke kvalifisert for å være med i programmet, men likevel ganske avsidesliggende, da man er avhengig av båt for å komme seg til øya. Boligen er en nyoppført arkitekttegnet halvpart av en tomannsbolig som nylig ble nominert til Arkitekturprisen 2015 av Norske arkitekters landsforbund. Høy standard, flott beliggenhet og fantastisk utsikt! avstedsliggende

Faksimile: Finn.no


Ukens billigste

Ukens billigste enebolig ligger også i Nord-Norge, nærmere bestemt på Andøya i Nordland. Ved kjøp av denne eiendommen får man et falleferdig hus med utedo, lokalisert i helt fantastiske omgivelser på en ca. 600 kvm eiet tomt. Huset er ikke beboelig slik det fremstår, men med litt innsats kan man virkelig skape et idyllisk hjem eller feriested i naturskjønne omgivelser.

billigsteFaksimile: Finn.no


Ukens mest arealeffektive

Ukens arealeffektive leilighet ligger sentralt plassert i Oslo. Med sine 21 kvm har leiligheten svært god arealutnyttelse, for her får du både stue med åpen kjøkkenløsning, entre med skyvedørsgarderobe, romslig bad med plass til vaskemaskin, praktisk innvendig bod og du har til og med direkte utgang fra stua til en sjarmerende uteplass.

arealFaksimile: Finn.no
 


 Tags: , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close