Aktuelt Oppsigelse av leiekontrakt regelverk

Publisert 20 juli 2015 | av

Brukte 1,7 millioner på leilighet uten egen dusj


– Jeg blir litt satt ut. Det er ingenting som tyder på at boligmarkedet har tatt sommerferie, sier eiendomsmeglerfullmektig Aleksander Buvarp i Aktiv Eiendomsmegling Frognerveien til Dagens Næringsliv.

Megleren hadde ansvaret for en ettromsleilighet på Lambertseter i Oslo. Leiligheten hadde toalett, men ikke eget bad og dusj. Det må den fremtidige beboeren dele med andre. Tilsammen er leiligheten på 24 kvadrat.

Langt over takst

Å dele dusjrom med andre så ikke ut til å bry budgiverne på boligen. Etter en intensiv runde gikk leiligheten langt over takst, selv uten egen dusj.

Prisantydningen på boligen var 1.09 millioner kroner. Kjøpesum? 1.7 millioner kroner! 

Les også: Dette ser studentene etter i boligjakten

Leiligheten gikk altså 610.000 kroner over takst. Sammen med kjøpesum er det også en fellesgjeld på 50.000 kroner i tillegg, skriver Dagens Næringsliv.

Fornøyd selger

Etter at budgiver fikk akseptert budet på 1.7 millioner smilte nok selger fra øret til øret. Selgeren kjøpte leiligheten for 870.000 kroner i 2011. 

Etter en litt roligere sommer vil boligmarkedet nå igjen få større pågang. Fremtidige studenter har fått sine svar på hvor de skal studere i årene fremover. Dette vil påvirke markedet i tiden fremover.

Les også: 5 tips til studenter på boligjaktTags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close