Aktuelt DNBs kampanje "Husrom"

Publisert 12 august 2015 | av

DNB betaler husleien for deg!


Se hva DNB har funnet på nå 🙂

I forrige uke lanserte DNB kampanjen "Husrom", som har som mål å forene studenter på boligjakt med huseiere som har et ledig rom.

"Hvert år skjer det samme: i august strømmer studentene til høgskoler og universitet over hele landet, men ikke alle har klart å skaffe seg et sted på bo før studiestart. Å ikke ha noe sted å bo er en fortvilet og vanskelig situasjon – ikke akkurat en drømmestart på studietiden. Det ønsker vi å gjøre noe med," skriver DNB på hjemmesidene til det nye konseptet.

Les også: Fortsatt mulig å finne leiebolig før studiestart

Dekker inntil 3000 kr av husleien din

husrom.dnb.no kan du enten registrere et ledig rom, eller kontakte huseierne som har registrert rom. Dersom du finner deg et sted å bo dekker DNB inntil 3000 kr av den første månedsleien din. 

– Vi har så langt registrert vel 100 tilbydere av husrom og cirka dobbelt så mange boligsøkende studenter, sier Marit Giske, kommunikasjonsrådgiver i DNB til Boligmani.

Giske forteller at responsen på kampanjen så langt har vært veldig god, og at 100 tilbydere av husrom var målet fra starten av.

Skjermdump fra dnb husrom

Fra hjemmesiden til DNB Husrom.

– Det er ikke alle som har en onkel eller tante som kan losjere dem når de er på leting etter en plass å bo i sin nye studentby. Ideen bak Husrom er å formidle kontakt mellom de som har litt ekstra plass, og de som ikke har funnet seg et sted å bo når studiene starter, forteller Trond Bentestuen, leder for Personmarked i DNB til DNB Feed.

I følge Marit Giske vurderer banken nå om de skal holde nettstedet åpent for registrering av nye husrom, siden målet på 100 tilbydere allerede er nådd, i løpet av få dager. Som student på boligjakt er det uansett ikke for sent å benytte tjenesten til å finne plass å bo fremover.

Les også: 10 tips til studenter som skal leie boligTags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close