Intervju Meglerprat med Hans Kristian Haug fra Spaniamegler1

Publisert 10 desember 2015 | av

Ukens Meglerprat: 5 kjappe med Hans Kristian Haug


Eiendomsmeglere – elsket og hatet av en nasjon boligfanatikere. I 5 Kjappe med… stiller vi hver uke en megler noen faste og noen nye spørsmål. 

Tidligere har vi tatt en prat med bl.a. Terje Tinholt, Espen Hordnes og Petter Krantz. Nå bærer til Spania, for å hilse på Hans Kristian Haug fra Spaniamegler1, som får jobbe med det han liker, OG bo der sola alltid skinnersmiley
 

Fortell kort om det oppdraget du er mest fornøyd med hittil i karrieren, og hvorfor

I mai 2014 hadde jeg noen kunder med et sterkt ønske om beste kvalitet, beliggenhet og utsikt. Ingenting på markedet var bra nok. Jeg kjørte til stranden og pekte på en tomt jeg visste skulle bli bygget på innen noen måneder, og dette var definitivt den plasseringen de ønsket. Utbygger holdt da arkitektene og salgssjefen på jobb til langt på natt for å ha noe å vise frem til kundene som skulle komme morgenen etter. De kjøpte da den aller første leiligheten i bygget, flere måneder før det ble lagt ut for salg. Hadde ikke vi i Spaniamegler1 vært med på befaring av tomten sammen med utbygger før jul 2013 hadde ikke våre kunder fått drømmeleiligheten.
 

Hva er den flaueste opplevelsen du har hatt som megler?

Jeg har vært spart for store flauser men jeg har forsovet meg en gang, da jeg hadde lovet å kjøre noen kunder på flyplassen klokken 04.30 på morgenen. Klokka 04.40 ringte de og lurte på hvor jeg var. Heldigvis var det god margin til å rekke flyet og de syntes heldigvis det hele var svært morsomt (Til mitt forsvar var jeg også på flyplassen klokken 01.00 for å hente nye kunder men det hjelper jo ikke når man står der med lua i hånda).
 

Omtrent hvor mange boliger selger du i snitt på et år?

Som salgssjef for Spaniamegler1 har jeg ansvaret for omtrent 100 boligsalg i året, men personlig selger jeg mellom 40 og 50. 
 

Utenom været, hva er det beste med å megle boliger i Spania fremfor Norge?

At jeg verken har sett en matboks eller matpapir på flere år. Maten og drikken her i Spania er fantastisk! (Kan også spises utendørs hele året men det skyldes jo været)


Hvor gunstig er det for nordmenn å kjøpe bolig i Spania for øyeblikket?

Så lenge solen står på himmelen 320 dager i året så er det alltid gunstig for nordmenn å kjøpe i Spania. Du kan også få en splitter ny treroms luksusleilighet til halve prisen av en sliten toroms i Oslo. Prisene er på vei oppover, men historisk sett vil de stige mye brattere enn de gjør akkurat nå.Tags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close