Boligøkonomi

Publisert 10 april 2017 | av

– Å kjøpe bolig er for “suckers”


– Idéen om at boligkjøp skaper velstand er en ødelagt idé, mener eiendomsinvestoren som sitter på over 350 millioner dollar i eiendom. 

Det er skrevet mye om fordelene og ulempene ved å leie kontra å eie bolig. Boligmanis egen Stian Strand produserte for eksempel 11 gode grunner til å leie bolig.

Grant Cardone tar det imidlertid et steg lenger, og har skapt stor furore blant leserne av Business Insider, etter at denne snutten ble publisert i sosiale medier:

 

Mannen bak de friske utsagnene er Grant Cardone, forfatter, entreprenør og eiendomsinvestor, med over 350 millioner dollar i eiendom rundt omkring i verden.

Budskapet hans handler om å velge fleksible løsninger for deg selv, som gir deg mobilitet og frihet, og minimere faste utgiftsposter som lånekostnader.

– Jeg vil eie det jeg kan leie ut, og jeg vil bo der jeg kan leie, avslutter han med i videosekvensen.

Han er altså ikke i mot å eie eiendom, men mener at boligkjøp bør gjøres med den hensikt at det skal gi deg en inntektsstrøm fra utleie, og at du bør bo på en måte som gir deg maksimalt med frihet.

Leser man litt mellom linjene, og ser på tidligere utsagn fra Cardone, kan man anta at rådene hans først og fremst gjelder for entreprenører, som han mener er avhengige av å tilegne seg mest mulig fleksibilitet for å lykkes.

Les også: Hvordan tjene gode penger på utleie


  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close