Aktuelt Megler: - To personer var i ferd med å ha seg

Publisert 28 juli 2015 | av

Megler: – To personer var i ferd med å ha seg


Når det koker i boligmarkedet kan det meste skje på visning.

Gjennom en artikkel på E24 forteller flere meglere om sine rareste erfaringer på visning. Alt fra par som prøver å ha seg rundt i leiligheten, personer som har en trang for å gå på do, folk som prøver å skremme bort andre, personer som stjeler visningslistene, til noen som ligger i senga naken på visningsdagen er ulike erfaringer meglerne forteller om i E24.

Hadde seg i walk-in-closet

Nils Nordvik i Nordvik & Partners forteller om mange ulike situasjoner, men trekker frem at personer som prøver å ha seg er noe han har sett flere ganger. Når det gjelder hvor er nok én hendelse litt mer spesiell enn andre.

Les også: Dette må du tenke på når du skal på visning

– En gang merket jeg at leilighetens walk-in closet var lukket. Da jeg åpnet det opp, møtte jeg to personer som var i ferd med å ha seg med hverandre. På andre visninger har det samme skjedd i sengene. Jeg tror noen ønsker å kunne skryte av å ha gjort det på visning, sier Nordvik til E24.

– Her spøker det!

Mens noen koser seg på visning, er det også mange som prøver å skremme bort andre på visning. Det mest klassiske trikset er å åpenlyst snakke høyt om hva som er feil med leiligheten, men det er også noen andre som tyr til nye og innovative skremselsforsøk.

Einar Strand, partner ved Privatmegleren i Bergen sentrum, ble servert et litt for desperat forsøk for å skremme bort de andre interessentene på visning. 

– En søndag rett i etterkant av finanskrisen hadde jeg visning av en stor leilighet i et gammelt bedehus sentralt i Bergen, hvor det var seks meter under taket. Huset var fullt av skuelystne. Plutselig får jeg øye på en dame litt opp i årene som navigerer seg gjennom folkemengden. Midt på stuegulvet stanser hun og beveger på kroppen som om hun forsøker å ense kraften i rommet. Så roper hun «her kan jeg ikke bo, her spøker der», og løper ut av rommet. Heldigvis begynte de andre gjestene bare å le, forteller Strand til E24.

Les også: Slik unngår du unødvendige visningerTags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close