Megleren Petter hopper trampoline og har budrunde på et hus, mens han er på jobb på Ågotnes

Publisert 23 mars 2018 | av

Årets megler går aldri tom for strøm


Petter Krantz kan selge hus uansett hvor han er. – Jeg har ladere og batteribanker over alt så jeg ikke går tom for strøm på telefonen, forteller megleren med et stort smil.

Han har solgt over 300 boliger de to siste årene. I 2014 solgte han 173 boliger for Kaland&Partners og hadde på det meste 4 budrunder på tre timer, som alle endte i salg. Petter har blitt kåret til årets megler en rekke ganger, både i antall solgte boliger og omsetning.

– Jeg er vanvittig strukturert og er avhengig av kalenderen min. Jeg liker å være et skritt foran, og sørger for å trene daglig før jobb for å holde meg i form, forklarer han.

Alltid prosjekt på gang
Det er nødvendig når man sjonglerer mellom gjennomsnittlig 60 timers arbeidsuker, trening og familien. Med kone og 3 barn går det også mye tid sammen med familien.

– Jeg har alltid et prosjekt på gang, og fritiden brukes på å følge opp familien. Vi reiser ofte på hytten eller på landet i helger og ferier for å tilbringe kvalitetstid sammen, sier han.

For å få hverdagskabalen til å gå opp må den suksessrike megleren være fleksibel. Så lenge han har med seg telefonen, selger han også hus.

– Det er ikke til å stikke under en stol at jeg av og til får beskjed av familien om at jeg prater for mye i telefonen, humrer han.

– Dårlig taper
Suksessen som megler har ikke kommet av seg selv. Petter har lang erfaring fra bransjen. Han startet med eiendomsmegling i 2002, og tok en pause fra faget i 2006 for å drive med kjøp og salg av mat i Bjarne Johnsen AS. Etter 6 år med import og eksport, ønsket han seg tilbake til meglerbransjen i 2012.

– Jeg motiveres veldig av det å selge og skape resultater som gir fornøyde kunder. Jeg liker å være best, og er nok en dårlig taper, for jeg liker helst å vinne, avslører han med glimt i øyet.

– En av mine beste egenskaper er at jeg følger opp det jeg lover. For meg handler eiendomsmegling om å skape tillit, ærlighet og troverdighet til kundene mine. Jeg ønsker hele tiden å gjøre det beste for alle parter som er involvert i salgene mine, forklarer han.

Lykkerus av salg
Hver gang den erfarne megleren skal selge en bolig får han adrenalinrus inntil flere ganger i løpet av prosessen. Når oppdraget signeres, boligen legges ut for salg på internett, selve visningen, budrunden og kontraktsmøte i etterkant av salget, gir Petter lykkerus.

– Når du selger tre hus i uken, blir det mye lykkerus på en uke. Det er nok derfor jeg er Norges gladeste megler også, sier han.
Foto: Christine Eide KAPA Alf Gundersen


  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close