Megleren Edvard Ingebrigtsen

Publisert 25 april 2019 | av

Bli kjent med megleren – Edvard Ingebrigtsen


  1. Hva er det beste du vet med jobben din?

Det beste med jobben som eiendomsmegler er at jeg får muligheten til å være med og bidra til å skape gode resultater for kundene mine. Arkitektur og design har også alltid vært en stor lidenskap for meg, så det er også utrolig spennende å få se så mange ulike leiligheter med særpreg fra de ulike tidsperiodene, kombinert med det som er moderne i dag.

  1. Hvorfor valgte du å bytte til Eie Eiendomsmegling?

Det mest positive jeg forbinder med Eie, er at kjeden er privateid og ikke banktilknyttet – faktisk Norges største. Eie har også mange bra produkter å tilby boligselgeren, er innovative og har en visjon om å være best i klassen. Det liker jeg! Da får jeg fokusert 100% på det jeg skal gjøre – å være tilstede for mine boligselgere!

  1. Har du én anbefaling du skulle gitt til fremtidige boligselgere?

Hvilke forberedelser du gjør i forkant av salget er helt avgjørende for hvordan sluttresultatet blir. I en travel arbeidshverdag med flere ting på listen hver dag, er det veldig lett å utsette ting som du gjerne skulle gjort i boligen. Velg en megler tidlig i prosessen, så har du som boligselger også mulighet til å legge en skreddersydd salgsstrategi sammen med megleren din for hvordan salget skal gjennomføres. Så ta kontakt med meg tidlig må bli den korte versjonen!

  1. Hva er anbefalingen til fremtidige boligkjøpere?

Å kjøpe en bolig er jo en av de største investeringene man gjør i løpet av livet, så da er det viktig at man skaffer seg god informasjon om hva man kjøper. Eie eiendomsmegling har gjennomført en spørreundersøkelse om hvor lang tid folk bruker på å lese en salgsoppgave, og gjennomsnittstiden var faktisk kun på 5 minutter(!). Les nøye igjennom tilstandsrapporten på hva takstmannen sier om boligen. Se også nøye igjennom siste årsberetning og sameiets økonomi – er det planlagt noen større vedlikeholdsprosjekter i gården som vil føre til opptak av gjeld og økning av felleskostnader? Dette er noe som vil påvirke privatøkonomien din i stor grad.

  1. Avslutningsvis – hva tror du det er at selgerne liker best med deg?

I tilbakemeldinger jeg får fra kundene mine etter salg, er det som regel egenskaper som tilgjengelig, engasjert, punktlig og effektiv som de setter mest pris på med meg. I mine yngre år har jeg spilt mye fotball på alle ulike nivåer, så jeg har naturlig nok et ganske stort konkurranseinstinkt, noe jeg også tror selgerne legger merke til i prosessen.

Navn: Edvard Ingebrigtsen

Kontor: Eie Wekre&Partnere

Stilling: Partner / Eiendomsmeglerfullmektig

Tlf: 95 21 19 22

E-postei@eie.no  


  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close