Megleren Megleren

Publisert 17 april 2015 | av

De mystiske utenlandske kjøperne


Megleren er en profilert Oslo-basert eiendomsmegler. Her på Boligmani.no har han sin egen ukentlige spalte hvor han anonymt forteller om sin uredigerte tilværelse som megler. 


Amazing!

Det er lett å bli forvirret av virvaret der ute… Og det er lett å glemme seg og rett og slett bli litt schizofren.

At Facebook og Instagram har blitt det store annonseringsforumet, det må vi kanskje bare akseptere. Så når meglere i tide og utide annonserer kommende prosjekter, fullførte salg eller siste skrik på mansjettknapper må man bare slenge seg på. Kanskje er den neste store kjøperen på millionkåken din akkurat på Facebook nå, fremfor med papirutgaven av DN i fanget? 

Men når du på død og liv må legge det ut på engelsk, med tusen hæsjtags (les; oversatt til norsk = emneknapper)- da har noen sett litt for mange episoder av mange Million Dollars Listing

For objektet ditt er "over here" og sist jeg sjekket satt dere i et (kult nok) kontor ved Damplassen eller midt i Majorstukrysset… Og med mindre du er bittelitt "off" på reglementet, så kan du knapt megle om en pappeske i NY. "Great view" eller ikke..

"Living The American/ international dream" sa du?? Mulig det. Men bare hvis du kjøper…

Så "cut The crap" og annonsér på norsk. Fordi kjøperen din er her. I Norge! Toroms på Torshov blir ikke noe mer glamorøst på engelsk.

#living #the #dream #with #Google #translate


Du finner hele Megleren-serien her. 

Enkelte tidspunkter, steder, navn, kjønn og andre detaljer og karaktertrekk kan være endret på for å beholde anonymiteten til Megleren, og personene rundt han.Tags:
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close