Megleren Megleren

Publisert 24 april 2015 | av

Når de gode, gamle gutta til slutt bare er gamle…


Megleren er en profilert Oslo-basert eiendomsmegler. Her på Boligmani.no har han sin egen ukentlige spalte hvor han anonymt forteller om sin uredigerte tilværelse som megler. 


Jeg skal ikke nevne navn.. Men når man forteller gamle eventyr må man selvsagt ha med Nilsern, Torgny, Oddern, Tommern, Miguel, Per, Pål og Espen Askeladden.

Mulig de alle en gang vant flere prinsesser og halve kongeriker, men det begynner virkelig å bli noen år siden.

De eldre Champagnemeglerne har selvsagt banet vei, inspirert og trent de yngre gutta på mange måter; hvilken årgangsvin er verdt å sløse bort på piker, vin og sang, hvordan sikre det aller største avisoppslaget eller den absolutt feteste provisjonen!

Nå er endelig den "nye vinen" på plass! Ikke fordi den er bedre, men fordi gamlingene snart er pensjonister.

Oddern sliter med gamle, sure søksmål og rettsaker samt hysteriske ekskoner, Tommern er bare gammel og bitter, Miggen har emigrert til Los Angeles mens "svenske" Torgny prøver febrilsk å følge med på alle trendene på selveste Stureplan!

De gamle er fremdeles eldst, men det er fryktelig patetisk og absolutt ikke like sjarmerende når rulatorklubben svinger seidelen mens de danser på bordene og skriker etter nachspiel på selveste Monkeybar!

Kred og respekt må fortsatt jobbes for!

Ingen synes du er kul fordi du kjører NAV-finansiert Cabriolet i 5 plussgrader med Siv Stubsveen på radioen. Oppdatert FB konto, Instaprofil og et nyervervet Louis Vuitton skjerf, på toppen av den gamle og uformelige Boss dressen, gjør deg overhodet ikke trendy. Å bytte ut den "perfekte" kona med 25 åringen fra Siggerud gjør deg heller ikke til noen Don Johan!

Mulig de får både damer og salgsoppdrag i ren sentimentalitet og mimring over jappetiden et par år til. Men jeg advarer dere; There’s a new king in town! Og han tar ikke bare halve kongeriket med seg når kunden signerer.

Han tar hele!


Du finner hele Megleren-serien her. 

Enkelte tidspunkter, steder, navn, kjønn og andre detaljer og karaktertrekk kan være endret på for å beholde anonymiteten til Megleren, og personene rundt han.Tags:
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close