Megleren Meglerassistent

Publisert 31 oktober 2015 | av

Paranoia


"Megleren" er igjen ute i hardt vær etter sitt forrige blogg-innlegg. Hele megler-serien finner du her.


Det er tydelig at meglerbransjen har noe å stri med om dagen.

Den norske kronen er lav, oljeprisene stuper og MDG nekter oss snart å bevege oss fritt mellom visninger. I tillegg settes priser opp hos våre underleverandører fordi valutaen er svak (Dette er for øvrig de samme underleverandører som gned seg i hendene når kronen var sterk, uten at det påvirket konsumprisen).

Verden brenner og folk flykter.

Allikevel er det MITT hode dere vil ha servert på et sølvfat som Kong Salomon.

Jeg må ha trykket på noen veldig ømme punkter i mitt forrige blogginnlegg. For mer oppstyr enn dette skal man lete lenge etter! Det spekuleres over en lav sko om hvem som skriver denne bloggen, og jeg kan love dere at dere ville blitt svært overrasket! Selv rivaliserende firmaer slår sine enorme vatthoder sammen for å avsløre min identitet.

Klart jeg kan dra frem ytringsfrihetskortet og alt det der, men dette må dere faen meg tåle, folkens! Pressen er den fjerde statsmakt og internettet har kommet for å bli!

Dere er jo ganske ute på tuppen av den moralske vekten selv hver eneste dag, når dere svartmaler konkurrenter foran øynene til kundene deres, for så å smile pent og høflig til hverandre på Meglerbar når konkurrenten spanderer en flaske kjip Cava.

Fei for egen dør! Tenk at det ikke nødvendigvis er en kollega av dere en gang! Kanskje er jeg han som tar i mot annonse-bestillingen din i DN som er forsinket for n'te gang? Eller den nyutdannede BI-studenten med litt for store ører i resepsjonen? Kanskje jeg er den forsmådde ektefellen som er alene hver søndag med de snørrete barnehageungene dine eller fotografen du leier inn på kort varsel? Eller kanskje jeg er ditt verste mareritt…? Den som smiler skjevt til deg nå som du titter opp fra iPhonen din fra pulten ved siden av på kontoret…?

Knask eller knep!! Lykke til med heksejakten.


Hele Megleren-serien finner du her 

"Megleren" forteller anonymt om sin uredigerte virkelighet som megler. 

Enkelte tidspunkter, steder, navn, kjønn og andre detaljer og karaktertrekk kan være endret på for å beholde anonymiteten til Megleren, og personene rundt ham.Tags: ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close