Aktuelt Ronaldo har kjøpt seg leilighet i New York

Publisert 27 august 2015 | av

Her har Ronaldo kjøpt seg leilighet til 153 millioner – skal han forlate Madrid?


Midt i hjertet av New York har Real Madrid-stjernen sikret seg en leilighet i beryktede Trump Tower. Se bildene av den hinsides luksuriøse leiligheten som skal ha kostet ham 153 millioner kroner.

New York Post melder denne uken at Christiano Ronaldo har kjøp Ney York-leiligheten i Fifth Avenue av Alessandro Proto, en italiensk eiendomsbaron og forretningspartner med Donald Trump, som i disse dager forsøker seg som presidentkandidat i USA.

Leiligheten på 270 kvm som ble listet av eiendomsselskapet Warburg Realty inneholder 3 soverom og 3 1/2 bad, og har selvfølgelig en fantastisk utsikt over Manhattens ikoniske skyline, og av Central Park.

Les også: Slik ser det ut i leiligheten til Taylor Swift

Trump Tower – Christiano Ronaldos nye hjemTrump Tower – et av Christano Ronaldos nye hjem. Foto: Patrick Dirden/Flickr.com og Chris Deahr/Flickr.com

Inspirerte settet til 50 Shades of Gray

I følge Daily Mail skal den glamorøse leiligheten ha vært til inspirasjon når settet i storfilmen 50 Shades og Gray skulle utformes. Leiligheten til hovedperson Christian Gray fremstår noe – vel – gråere, men følelsen av en overdrevet ungkarsbolig er definitivt til stede i begge leilighetene.

Soverommet i Ronaldos nye New York-leilighetFoto: Warburg Realty

Ungkarsleiligheten til Christiano Ronaldo
Foto: Warburg Realty

Avslutter karrieren i New York?

Sports Illustrated meldte tidligere i år at Ronaldo vurderer å avslutte karrieren sin i USA, når kontrakten hans med Real Madrid går ut i 2018. Ryktene har lenge handlet om LA Galaxy, som nylig signerte Liverpool-legenden Steven Gerrard, men leilighetskjøpet i New York retter nå rykte-fokuset mot New York Redbulls eller New York City.

Les også: Vanvittige kjendisboliger til salgs

Det er i alle fall ingen tvil om at fotballstjernen har skaffet seg et godt tak over hodet:

Den nye stuen til Christiano RonaldoFoto: Warburg Realty

Stue-Ronaldo-leilighet-NEw-York
Foto: Warburg RealtyTags: , , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close