Utlandet

Publisert 27 november 2014 | av

Da kona ble anklaget for utroskap med Tony Blair kjøpte 83-åringen tidenes ungkarskåk


…Men så er han ikke hvem som helst heller.

Mediemogulen Rupert Murdoch regnes som en av verdens mest mektige og innflytelsesrike forretningsmenn. Den opprinnelige australieren, nå amerikansk statsborger, startet med å arve en lokalavis i Australia, og ente opp med å drive et globalt medieimperium. Forbes oppgir Murdochs formue til ca. 90 milliarder kroner.

I tillegg til mye negativ omtale i forbindelse med News of the World-skandalen, der avisen ble domfelt av måtte avvikle driften etter ulovlig avlytting av en rekke kjendiser, har Murdoch nylig vært gjennom en svært offentlig skilsmisse. Etter at det ble kjent at hans tredje kone Wendy Deng angivelig hadde et forhold med Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair, fikk ekteskapet en brå slutt.

Mens Tony Blair har benektet forholdet, har Murdoch vært åpen i media om at han ble sjokkert da han fikk høre om utroskapsryktene, og at han etter å ha sjekket ut saken umiddelbart søkte om skilsmisse.

Han lot kona beholde den digre leiligheten på Fifth Avenue i New York, og startet jakten på et nytt hjem.

Les også: Nå kan du kjøpe verden beste utikt

Rupert Murdochs nye ungkarskåk

Bachelor Pad

370 millioner kroner la han på bordet for å sikre seg denne gigantiske toppleiligheten i det nye boligprosjektet One Madison på Manhattan. Boligen på rundt 1.000 kvadratmeter strekker seg over de 4 øverste etasjene i den 60 etasjers høye skyskraperen på Downtown Manhattan.

Se Mediemogulens nye ungkarskåk

Og man skulle kanskje tro at for den prisen ville boligen bli ferdig levert med alt man måtte ønske av møbler, fasiliteter og tekniske duppeditter? Neida, Murdoch ville ha de tre øverst etasjene levert som et tomt skall, og overlate innredningen til sitt eget designteam. ”Bare” den nederste etasjen, som egentlig skulle selges som en separat leilighet, kommer ferdigbygget.

Les også: Vanvittige kjendisboliger til salgs, hvilken er din favoritt?

rupert murdocs nye ungkarskåk

Bildene som presenteres her er nemlig data-genererte, og hvordan utvikleren så for seg at boligen skulle leveres. Men at boligen ender opp som noe mindre overdådig er lite sannsynlig. Det er vel heller omvendt.

Les også: Ville du overvintret her?

Rupert Murdochs nye ungkarskåkDet er lite å utsette på utsikten fra toppleiligheten.

Og hvis noen blir bekymret over at en fire etasjers bolig kanskje blir litt upraktisk for en såpass voksen herremann, så kan det nevnes at i tillegg til at byggets to heiser går rett inn i samtlige av leilighetens etasjer, så får han også sin egen private internheis, helt for seg selv. 

Les også: Boligprisene i New York overgår det meste – se fjorårets 10 dyreste her

Har du fått med deg den svenske boligannonsen som ble en viral hit over hele verden? Pågangen på meglerens nettside ble så stor at siden krasjet.

Foto/grafikk: One Madison, kilder: Independent, curbedTags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close