Utlandet sykkelen-7

Publisert 1 mars 2015 | av

Spar plass – heng sykkelen i stua


Å parkere sykkelen utendørs kan være risikosport. Samtidig er det ikke alle som har en bod eller et annet godt sted for å plassere sin tohjulte venn. For deg som sykler, men ikke har plass til sykkelen er løsningen klar.Sykkelen henger du på veggen, midt i stua.

SE OGSÅ: Disse helt spesielle boligene

sykkelen-1

Du kommer rett inn døra, og henger sykkelen rett opp på veggen.

LES OGSÅ: Her fant Barcode-arkitektene inspirasjon

Syklistens luksusproblem

Tyske Jurgen Beneke er langt over gjennomsnittet sykkelinteressert. Faktisk har han vunnet sølv og gull i utfor-verdenscup på terrengsykkel flere år på rad. Beneke trenger ofte et sted å sette fra seg sykkelen. Ja, han har mange forskjellige sykler i diverse rammestørrelser og fasonger. For syklisten ble det et hverdagsproblem at han manglet et system for å lagre syklene sine. Leiligheten var full av sykler!

sykkelen-2Alle sykler henger like godt på denne knaggen. Og det er plass til en hjelm eller andre småting.

Alle sykler på en knagg

Beneke lette lenge, men fant ingen løsning som passet for alle syklene hans. Så han bestemte seg for å utvikle sin egen patent. Det måtte bli et system som kunne passe for alle sykler. Han endte opp med en hylle hvor sykler kan henges opp etter setet. Enkelt og praktisk. Nesten et under at det ikke var gjort fra før. Men det er kanskje noe som kjennetegner en god ide? Nå er hyllene i salg.

sykkelen-4

Middagsgjestene blir bare i godt humør av at veggene er dekorert med en sykkel eller to.

LES OGSÅ: Forlatt kirke ble moderne drømmehjem

Designprodukt

Benekes hylle fikk navnet Shelfie, og har blitt et designprodukt som ser bra ut både med og uten sykkel hengende på. Jurgen har trolig minst ti hyller hengende rundt, både i garasje, stue og andre rom. Og han begynte å selge hylla.

For den som har en sykkel og ettroms leilighet uten bod eller uteplass, kan en Shelfie-hylle gjøre livet enklere, sykkelen tryggere, og til og med leiligheten mer dekorativ. Husk bare, hvis du skal henge sykkelen like over spisestuebordet, kan det hende de andre i husholdningen vil sette stor pris på at du vasker tohjulingen godt før den kommer på veggen, spesielt hvis du kommer rett fra Birken.

sykkelen-6

Her kan du henge alle sykler som har et sete.

Se video av prosjektet her:

Foto: KickstarterTags: ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close