Utleie ulovlig

Publisert 5 august 2014 | av

Nye utleieprisrekorder i Oslo


Utleieprisoversikten fra Utleiemegleren viser at det settes utleieprisrekorder i Oslo.

Siste utleieprisoversikt fra Utleiemegleren for juli 2014 viser at det nå i snitt koster 8 948 kroner per måned å leie en 1-roms leilighet i Oslo. Dette er en oppgang på 6,4 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en oppgang på 10,0 prosent.Det har aldri tidligere blitt registrert en så høy pris for å leie en 1-roms leilighet i Oslo. 

I snitt kostet det 11 511 kroner å leie en 2-roms leilighet i Oslo i juli 2014, dette er en oppgang på 2,0 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en oppgang på 4,1 prosent. Det har aldri tidligere blitt registrert en så høy pris for å leie en 2-roms leilighet i Oslo.

En 3-roms leilighet i Oslo koster nå i snitt 14 299 kroner å leie i måneden. Dette er en nedgang på 2,2 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en oppgang på 2,3 prosent.

– De best beliggende utleieleilighetene går fort unna til gode priser, mens de utleieleilighetene som ligger noe lengre unna sentrum er tyngre å få leid ut.

Siden årsskiftet har vi sett at det er mange ledige utleieboliger over hele landet, sier kommunikasjonssjef Nikolaos Farmakis i Utleiemegleren.

 

Utleiemegleren nikolas farmakis

Utleiemarkedet har denne sommeren vært mye roligere enn det som er vanlig.

– I hovedsak skyldes det økningen i antall nye utleieboliger som har blitt lagt ut i markedet. Så lenge det fortsatt finnes så mange ledige utleieboliger, kan vi fortsatt stå ved at det ikke ble noen boligkrise i år, sier Farmakis.Tags: ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close