Viralt! Kul grill fra hjemmelaget DIY prosjekt

Publisert 22 april 2017 | av

Se hvordan han lagde den “sosiale grillen”


Den nevenyttige grill-entusiasten har tatt den sosiale kosen med å sitte rundt leirbålet, og flyttet det til grillen.

Mange med kreative ideer til å lage ting på egenhånd har de senere årene lært seg å dokumentere prosessen på internett. Via virale nettsteder får de så vist frem prosjektet sitt til hele verden, og blir hyllet av såkalte DIY (Do it yourself)-entusiaster.

Boligmani har tidligere skrevet om blant annet den hjemmelagde "sveve-sengen" og om det absurde mynt-gulvet som spredde seg på imgur.com. Denne gangen har turen kommet til en særdeles kreativ bruk av en gammel kabel-spole, som i dag tjener sin skaper som en enestående grill.

Mannen bak brukernavnet "Ethicaloffence", på DIY-nettstedet Instructables, har denne sommeren delt sine bilder av fremgangen i prosjektet. Dette har resultert i masse oppmerksomhet på ulike viral-nettsteder, og ikke minst i en unik grill som blander det beste fra en ordinær kull-grill med det beste fra et leirbål. Her kan hele grillselskapet sitte behagelig i ring og pleie sine egne grill-fristelser.
 

Den gamle kabel-spolen hadde stort potensial som grillDen gamle kabel-spolen ble først pusset ned og preparert for beising.
 

Dette ble til en fantastisk grillKull-grillen som snart skulle intalleres ble målt opp, og et tilsvarende hull ble skåret ut.
 

Installerte grill i den gamle kabelspolenDen i utgangspunktet ordinære grillen ble så plassert i hullet, mens resten av spolen ble til et rundt bord.
 

Alle får plass rundt denne DIY-grillenEtter å ha fått en grundig behandling med linolje og lakk er innretningen klar for det meste av matsøl, som nødvendigvis vil oppstå.
 

Kabel spole omgjort til DIY grill

Gammel kabel spole ble til grill


Man kan selvsagt spørre seg om brannsikkerheten ved denne grillen, men det ser ut til at eieren er komfortabel nok til å nyte kreasjonen sin til det fulle.

Les også: DIY-darkness

Kilde: Instructable.comTags: , , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close