Viralt!

Publisert 12 november 2015 | av

Fikk fart på megler-karrieren med forførende video


Nå står både kjøpere, selgere og kvinnelige friere i kø.

Man kan si mye om den norske eiendomsmegler-bransjen, men den har ingenting å stille opp med mot den amerikanske…

De siste ukene har en eiendomsmegler fra Michigan fått mye oppmerksomhet på sosiale medier og i internasjonale nettaviser, etter at Michigan Live skrev om hans meget vellykkede PR-stunt.

Den 23 år gamle eiendomsmegleren, ved navn Donnell Blaylock jr, jobber som modell ved siden av meglerkarrieren, og har tydeligvis funnet en måte å skape synergi-effekt mellom de to yrkene på, ved å markedsføre seg i sosiale medier.

Les også: Denne megleren går nye veier…

Is this too much chocolate, ladies?

Videoen under, med tittelen "Is this too much chocolate, ladies?", har blitt sett over 3 millioner ganger på facebook, og viser Blaylock fortære en sjokoladeplate med R.Kellys "Seems like you're ready" i bakgrunnen, med et forførende blikk.

 

– Responsen har vært fenomenal, forteller Blaylock til Michigan Live.

Produsenten av videoen, Marvin Bienaime, uttaler til samme avis at videoen har hatt særdeles god effekt på Blylocks meglerkarriere.

– Jeg vet hvor vanskelig det er for fargede menn å få godt betalte oppdrag, sier Bienaime til samme avis.

– Han trenger ikke å gå til agenter for å få oppdrag lenger, agentene kommer til ham.

Les også: Skal du kjøpe bolig her vil megleren se deg naken først

Blylock kan videre fortelle om flere henvendelser fra kjøpere og selgere fra omkringliggende stater, selv om selskapet han jobber for, JGR Real Estate, vanligvis opererer veldig lokalt i Grand Rapids, Michigan.

Om bakgrunnen til videoen forteller megleren at han blir kalt "Chocolate" av sine kolleger, og at det inspirerte idéen til videoen. 

Kvinnelige fans

Instagram-profilen til megleren/modellen er nå oppe i 88 000 følgere, og den kvinnelige responsen har vært ekstra stor. Blylocks rapporterer å være singel, og legger ikke skjul på de mange henvendelsene han har fått fra det motsatte kjønn, men påstår han ikke lar dette påvirke seg.

– Til en viss grad er jeg nødt til å stenge dette ute. Det er for mye som skjer nå.

Les også: Huset forble usolgt i ett år – meglerne brukte det som sex-redeTags: , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close