Viralt!

Publisert 12 desember 2015 | av

Gjorde om huset til gamlehjem for “pensjonerte” hunder og katter


Man sier at menneskets beste venn er hunden. Hundens (og kattens) beste venn må i så fall være Sher Polvinale fra Maryland, USA. I hennes eget hjem driver hun "House With a Heart" – et gamlehjem der aldrende dyr får en verdig avslutning på livet.

Den siste tiden av et kjæledyrs liv kan være tøft, både for eier og for dyret selv. Aldringen kommer fort, og selv om de ikke blir like rynkete som oss, dukker plagene og lidelsene opp én etter én for de fleste hunder og katter. Resultatet blir enten tidkrevende og dyre veterinærbesøk, eller avlivning – ofte lenge før dyret hadde behøvd å forlate oss. 

Les også: Selger TV-presten eiendom i himmelen?

Huffington Post skriver denne uken om den dyregode Sher Polvinale som siden 2006 har driftet dyrepensjonatet sammen med ektemannen sin og andre frivillige. I 20 år før stiftelsen av House With a Heart tok de vare på hjemløse katter og hunder, og fant nye hjem til dyrene. Etter flere telefoner dyreeiere som ikke lenger taklet kostnadene og energien som behøvdes for å ta vare på de gamle kjæledyrene sine, bestemte Polvinale seg for dedikere huset sitt til firbeinte "pensjonister".

– Det smertet meg å tenke på et kjæledyr som elsket – og stolte på – eieren sin, bli gitt opp fordi det var gammelt og ubeleilig, sier pensjonatlederen til Huffington Post.  

– Jeg nyter hver dag med hver eneste en av dem. Hvis de vekker meg om natten betyr det at de fortsatt er her med oss, og det gleder meg.

PensjonisterF.V: Gianni, Sugar og Mikey – alle beboere på dyrepensjonatet i huset til Sher Polvinale. Foto: House With a Heart

Huset til ekteparet er gjort om til et fulltids dyrepensjonat, der 55 frivillige tar vare på dyrene døgnet rundt, ifølge hjemmesiden deres. Dyrene får godt med utearel til å boltre seg på, og huset har blitt skreddersydd for gamle hunder og katter. Ildsjelen Polvinale gjør dette på heltid, og pensjonate blir driftet av veldedighet og donasjoner.

Les også: Hadde ikke råd til leilighet – kjøpte garasje

DyrepensjonatDyrene har nok av plass til å leke ute. Foto: House with a heart

Se hvordan den handikappede hunden Happy har det på "gamlehjem":Tags: , , , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close