Viralt! Kjøp bolig kone på kjøpet

Publisert 3 juni 2015 | av

Kjøp hus og få med kone på kjøpet!


Ja, du leste riktig. Nå kan du få både i pose og sekk om har lyst til å bo på andre siden av jordkloden. Les hvordan du kan få med kone på boligkjøpet her!

Det var eiendomsmegler Dian Purna Dirgantara som kom opp med forslaget da han skulle legge boligen, lokalisert på Yogyakarta i Indonesia, ut for salg. Forslaget lød slik: om noen betalte 50 000 pund, omlag 620 000 norske kroner, så fikk de med kvinnen som eier boligen på kjøpet. 

Og den 40 år gamle kvinnelige eieren Wina Lia var ikke beskjeden til forslaget. Grunnen? Fordi "hun trengte en mann uansett".

Les andre virale saker: Slutt å kaste Pizza på huset til Walter White

– Jeg kan ikke legge skylden på Dian, jeg gikk med på det. Hver gang jeg blir forelsker svikter det. Det har skjedd to ganger nå. Mitt ønske er å selge dette huset, men det hadde også vært fint om jeg møtte min sjelevenn også, sier kvinnen.

Oversatt: "Kjøp huset mitt, og gift deg med meg som en bonus"

Må ikke gifte seg

Selv om det står i annonsen at du kan få med kone på kjøpet påpeker megleren at du også kan kjøpe boligen uten Wina. Det er likevel ingen tvil om at hans forslag om å få med kvinnen har funket.

– Siden i går morges har det kontinuerlige vært samtaler. Jeg kan ikke telle hvor mange, men i hvert fall flere titalls, kanskje hundrevis, sier han til Time Magazine.

Les også: Megleren vil helst se deg naken først

Masse medieoppmerksomhet

Etter at annonsen ble lagt ut har det fått mye omtale i sosiale medier. Wina har også stilt opp på massevis av TV-intervjuer. 

Så, er dette noe for deg?

(YouTube: StarOzawaVEVO)Tags: , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close