Viralt!

Publisert 19 mars 2017 | av

6 måter eiendomsmegleren din er som moren din


Og hva kan du gjøre for å få begge til å føle seg bedre?

Noen ganger finner vi saker som får oss til å trekke på smilebåndene, og som vi føler for å dele med dere. Denne artikkelen fra Lighter Side of Real Estate faller innunder den kategorien, så vi har tatt oss friheten til å plukke ut det beste. Her er altså "6 måter eiendomsmegleren din er som moren din", fritt oversatt:

Les også: 6 yrker eiendomsmeglere kunne dominert

1. Hun får deg til å rydde rommet ditt 

Når du skal selge boligen din er det generelle førsteinntrykket veldig viktig for kjøperne. Ikke bli overrasket om megleren din minner deg på å rydde før visning, re opp sengen din, og fjerne skittentøys-haugen du har gjemt inne i klesskapet.

2. Hun svarer alltid på telefonen uansett når du rigner

Samme hvilken alder det er snakk om – kunden er som eiendomsmeglerens baby, og et naturlig innstinkt kicker inn når hun ser et anrop sent på kvelden. Hun vil mest sannsynlig spørre deg om alt er OK før du i det hele tatt får muligheten til å snakke.

3. Hun blir bekymret når du ikke svarer på hennes mange anrop, sms-er og mailer

Du kan ikke gjemme deg for verken moren din eller eiendomsmegleren din! Husker du da du hadde flyttet hjemmefra og moren din alltid ville sjekke innom med en kjapp (les: "kjapp") telefonsamtale i tide og utide? Husker du hvordan hun alltid tenkte det verste hvis hun ikke fikk svar, og var sekunder unna å ringe sykehuset for å spørre etter deg? Megleren din er skrudd sammen på samme måte, så vennligst kommuniser tilbake for å unngå et unødvendig hjerteinfarkt!

Les også: Eiendomsmegler og alenemor

4. Hun er en god lytter

Moren din har alltid tid til deg, og vil høre på all syting og klaging med stort engasjement. Både fryktene og gledene dine smitter automatisk over på henne. Megleren din er på samme måte. Jo mer tid du tilbringer med henne, jo bedre vil hun forstå hva du vil og trenger. Både mor og megler vil ditt beste.

5. Du driver henne til å begynne å drikke

Hvorfor tror du at den flotte vinsamlingen til moren din aldri var støvete? Og hvorfor tror du hun alltid hadde med seg en termos når hun sto på sidelinjen og heiet til fotballkampene dine? Eiendomsmegleren din har den samme vinsamlingen, og den samme termosen. Selv om begge vil ditt beste, kan du utvilsomt være en tung utfordring for dem.

6. Hun blir både glad og trist når du kommer deg videre, men også stolt over å ha tatt del i reisen din

Mødre går ofte igjennom "tomt rede-syndromet" når du flytter hjemmefra. De oser av stolthet og lykke over din første eksamenskarakter, ditt første boligkjøp, eller når du endelig forlover deg, men de blir også litt lei seg på innsiden over at du har vokst opp og ikke trenger dem like mye lengre. Eiendomsmeglere går igjennom noe lignende. Etter uker eller måneder med deg som kunde, der de virkelig har lært deg å kjenne, skapt minner sammen med deg og delt gleder med deg, tar alt plutselig en brå slutt når du kommer deg videre i livet og ikke trenger din kjære megler mer.

Hva kan du gjøre for å få begge til å føle seg bedre?

Ring moren din og minn henne på at du fortsatt trenger henne, og gi megleren din en strålende vurdering og anbefal ham/henne videre

Les også: Hvordan velge eiendomsmegler?

Foto: Josh Sniffen og Markus Spiske via Flickr.com
Denne saken ble originalt publisert 23.05.16Tags: ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close