Viralt! Brukte boligen som sex-rede

Publisert 19 april 2015 | av

Huset usolgt i ett år, brukt som sex-rede av meglerne


Megleren ble tatt på fersk gjerning av overvåkningskameraene. Huseierne beskylder ham for å ha overpriset boligen for å holde den på markedet og bruke den som utroskaps-rede. Se de avslørende opptakene nederst i saken.

Vi låser døra når vi går på butikken, vi bruker tusenvis av kroner på boligalarm, og vi skrur på kjøkkenlyset for at det skal se ut som noen er hjemme. Allikevel slipper vi fremmede mennesker rett inn i et ubevoktet hjem.

Fagfolk som inspiserer boligen din får raskt tillitt, og ofte tilgang på nøkkel. Som regel er dette helt uproblematisk, så lenge man benytter seriøse aktører med autoriserte ansatte som ville mistet levebrødet sitt på å svindle deg. Allikevel kan det utvilsomt skje ting du ikke vet om, som Richard og Sandra Weiner fikk erfare da de forsøkte å selge boligen sin…

Les også: Skal du kjøpe bolig her vil megleren se deg naken først

Fersket av overvåkningskameraer

Det amerikanske ekteparet var i gang med å selge huset, og hadde engasjert en tilsynelatende dyktig megler.

– Han virket som den beste megleren vi noensinne hadde møtt, sier Richard Weiner i intervju med CBS, Inside Edition.

De flyttet ut mens huset fortsatt lå på markedet, og installerte sikkerhetskameraer i det tomme huset for å beskytte seg mot innbruddstyver. Det viste seg imidlertid at det var noen helt andre de skulle ta på fersken.

Ved 13 ulike anledninger ble eiendomsmegler Robert Lindsay og hans kollega, Jeannemarie Phelan, fanget på film mens de «nøt hverandre» i det ubevoktede huset, blant annet i huseiernes seng. Begge var gift på hver sin kant.

– De brukte huset vårt som et billig motell, forteller den opprørte huseieren.

Snuskete meglere

Snuskete meglere: Jeannemarie Phelan og Robert Lindsay

Overpriset huset med vilje

I følge Weiner overpriset megleren huset med vilje, for å unngå salg og beholde det som sex-rede for seg selv og megler-elskerinnen.

Se også: Sammenlign tilbud fra flere seriøse meglere her

Den fornærmede familien har saksøkt megler-firmaet, Coldwell Banker, men ble raskt saksøkt tilbake igjen av megleren, for beskyldninger om utpressing. I følge den uforsiktige megleren har huseierne forsøkt å presse ham til å betale 1 000 000 $ for at de skulle la saken ligge, og ikke avsløre overtrampet og utroskapen. Dette benekter Weiner kategorisk. Se ABCs’ dekning av saken, og de avslørende overvåkningsbildene her:

 

 

Kilde: CBS Inside Edition
Foto: Skjermdump fra CBS Inside Edition via Trending News Now

 Tags: , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close