Viralt!

Publisert 20 februar 2015 | av

Skal du kjøpe bolig her vil megleren se deg naken først


Amerikanere er et underlig folkeslag. Mange vil kanskje anklage dem for å besitte en merkelig blanding av svært konservative og liberale holdninger, i hvert fall sammenlignet med europeere. Det være seg religion, sex, alkohol. våpen, osv.

I meglerbransjen slippes i hvert fall alle hemninger løs (bokstavelig talt)

I USA er det stort fokus på den enkelte eiendomsmegler, og mindre på foretaket de jobber for. De må dermed sørge for egen markedsføring og skille seg ut fra den enorme mengden meglere. Det har ført til at man risikerer å se digre plakater av meglere i bare undertøyet, posere i underlige positurer og med sitater som får deg til å gremmes.

Se video nederst i saken

naken 2Stemningsbelysningen er på plass…

Les også: 7 ting du garantert kommer til å savne fra kollektivet

Funnet sin nisje

I kampen om å skille seg ut er det en megler som definitivt har klart å finne sin nisje. Jackie Youngblood driver meglerfirmaet Skit the Outfit i Pasco i Florida.  Nå har hun blitt stor stjerne med eget TV-program.

– Med så mange meglere og meglerfirmaer i bransjen skjønte jeg at jeg måtte tenke litt annerledes, og begynte umiddelbart å markedsføre meg mot nudister og naturister. Siden Pasco regnes for å være Nord-Amerikas nudist-hovedstad har dette vært veldig gunstig, forteller Jackie Youngblood på nettsiden sin. 

Boligsalget tok en uventet vending: Solgte sønnens katt for 830.000 kroner!

naken3Skal det være en drink?

Nudister og naturister kan dermed endelig slippe å ta på seg klærne når de skal på visning. Det er naturlig at du stiller deg litt undrende til denne trenden. Hva med selgerne? Ønsker de en masse nakne mennesker hjemme hos seg? Hvorfor stiller ikke megleren selv opp naken?

Vi foreslår at du bare ser klippet nedenfor.

Det vi lurer på er hvorfor de potensielle kjøperne blir så fryktelig imponerte av den store walk in-garderoben…

Fortvil ikke, hvis du absolutt må ha på deg klær tar meglerfirmaet også imot vanlige kunder, eller ”tekstil-klienter” som de kaller dem.

Eller: Hvorfor få 50 personer til å like en bolig, når du kan få én satanist til å elske den?

Foto: Skjermdump fra Buying Naked, via YoutubeTags: , , , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close