Viralt!

Publisert 30 november 2015 | av

Inni dette bordet finnes “alle” menns drømmegave


Selv den mest juleskeptiske grinchen av mann ville nok endret sitt syn på julen, etter å ha mottatt en julegave som dette.

Etter at pokerfeberen kom til Norge på begynnelsen av 2000-tallet har den omdiskuterte sporten blitt allemannseie blant nordmenn, og spesielt blant menn.

Når regjeringen i fjor åpnet for lovlige private pokerlag, og når Norgesmesterskapet for første gang ble arrangert på norsk jord i forrige uke, er pokerbasillen i full spredning her hjemme.

Les også: Når mannen får innrede hjemmet uten oppsyn

Skal du ha deg et skikkelig pokerbord må du imidlertid ofre mye av det normale interiøret, og de fleste ender opp med et enkelt sammenleggbart "pokerbord".

Vel, ikke hvis du henter inspirasjon fra bordet under, og integrerer det i et tilsynelatende vanlig og pent spisestuebord!

Poker-spisestuebord-4Utsiden av det anvendelige bordet

Poker-stuebordTil vanlig fungerer bordet glimrende som spisestuebord.

Poker-spisestuebord-3 Ved å enkelt fjerne toppen, kommer imidlertid et fullverdig pokerbord til syne.

Poker-stuebord-2 Alle som har spilt ved et ordentlig pokerbord kjenner følelsen. Det blir ikke det samme med en grønn duk på kjøkkenbordet…

Owens Custom Poker Tables står bak den gjennomførte kreasjonen, men er tilsynelatende ikke i drift lenger. Det kan derfor se ut som du må ta frem DIY-genene og lage din egen løsning. Eventuelt kan du finne litt av hvert med et søk etter poker dining table på ebay.

Les også: Verdens kuleste grill?

Bilder: Meinehause Tags: , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close