BOiNORGE

Publisert 17 september 2015 | av

Er Airbnb det nye Tinder?


BOiNORGE gir deg humoristiske skråblikk på hvordan det er å bo i verdens rikeste land, enten du bor i kollektiv, på hybel, i samboerskap eller er gift med 4 barn.


Glem Tinder og kleine blind dates. Airbnb sikrer garantert oppmøte, og som oftest godt betalt.

Det er ikke sikkert at det bare er for pengenes skyld at Airbnb er blitt så populært. Noen er kanskje ute etter å finne seg nye venner, andre er muligens ute etter en aldri så liten romanse.

Tenk for en deal! Gjennom Airbnb får du gjester som du selv har godkjent rett hjem i stua. Det er jo en ypperlig mulighet for single Ola Nordmann å finne seg damer på. Eller? Nå må vi kanskje ekskludere de gjestene som reiser som par eller familier da, selvsagt, og kanskje alle andre som føler seg urettferdig truffet.

Les også: Naboen på nachspiel

Nå er jeg kanskje en smule vulgær. Men, man kan vel ikke unngå å trekke noen paralleller mellom Airbnb og sjekkeappen, Tinder.

Airbnb kan jo faktisk brukes som en slags sjekkeportal. Man chatter med gjestene, for å sjekke om man vil godta at de kommer. Og når de så har kommet hjem til deg på ferie går man kanskje sammen ut på byen eller spiser noen meget hyggelige middager i leiligheten før leggetid. Nærmest som en date, faktisk. En date som varer i et par dager, mer eller mindre.

Jeg har googlet en stund nå. Bare for å se om det kanskje finnes noen der ute i verden som har blitt kjærester som følge av Airbnb. Lite kom opp. Det nærmeste jeg fant ble et par artikler om Airbnb-gjester som har brukt leilighetene de har leid som bordell. Det er kanskje i det drøyeste laget. Så den ballen lar vi ligge.

På Tinder sin facebook-side skriver de dette om appen:

Tinder is the fun way to connect with new and interesting people around you. It’s the fastest and easiest way to meet new people and form new connections.

Dette gjelder vel Airbnb også?

Les også: Sitatene som flytta innTags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close