Hjem Cave of crystals of colourful minerals and gems. Symbol for treasure hunt and rough mineral specimens.

Publisert 9 april 2019 | av

Helbredende krystaller og hvor de hører hjemmet i huset


Halvedle stener og krystaller har blitt brukt innen healing i tusner av år.

Spol frem til våren 2019 og de er mer populær enn noensinne før. Takket være kjendiser som blant annet Victoria Beckham, Adele og Gwyneth Paltrow som sverger til steinenes magiske evner.

Selv om kraften fra steiner og krystaller ikke er vitenskaplig, kan de bringe frem godfølelsen. Dette er nok en del av forklaringen til hvorfor steinene er så populære i europeiske hjem, hvor god energi er velkommen og kanskje trengs?

Britiske markedsplass OnBuy.com analyserte nesten 100 kombinasjoner av steiner og krystaller for å gi deg en guide til hvilke krystaller du burde velge til huset ditt. Det er tross alt viktig å ta hensyn til energien til hvert enkelt rom trenger og fortjener!

Young woman at crystal healing session in therapy room

Loftet: Apache Tårer

Apache Tårer helbreder sorg og traumer, gammelt og nytt. De er spessielt nyttig om du bor i et gammelt hus som holder på dårlig energi fra tidligere eiere. Apache Tårer er næringsgivende, øm, og hjelper med å ankre og rense auraen for å beskytte mot negativitet. Ved å plassere tårene øverst i huset, lar du den energien våke over hele huset.

Soverommet: Howlitt

Kjent for sine beroligende evner, Howlitt oppmuntrer deg til å “leve og la leve.” I bunn og grunn promoterer den ønsket om å la gå, letter på stress og får deg til å ville slå deg til ro med dagen. Derfor promoterer howlitt sann hvile og er den perfekte stenen til soverommet. Denne passer særlig godt til personer med søvnapné eller andre søvnforstyrrelser.

Badet: Akvamarin

Forbundet med vann, Akvamarin har en “cooling” effekt. Dette roer ned sinne og beroliger sjelen til en rolig men våken tilstand. Resultatet? En økt evne til å nå din indre visdom og til å søke fred midt oppi krig og kaos. Etter en lang dag med masse bekymringer, vil en dusj/bad støttet oppunder av akvamarin skylle vekk alle negative tng du holder igjen på.

Stuen: Rav (Amber)

Amber bærer energi fra solen. Varmen og vellfølelsen er knyttet til steinen som gjør den godt egnet til stuen. Det er jo et rom hvor folk søker hvile og oppladde batterier. Amber kan løfte folk og trøste de syke, derfor er steinen best plassert ved sofaen for de som hviler.

Kjøkkenet: Jade

Grønn Jade bærer energien fra jorden, vidunder, komplett og pleiende. Derfor passer jaden inn på kjøkkenet, ofte kalt hjertet i hjemmet. Denne steinen trekket den overflodige gode energien fra naturen inn i hjemmet og hjelper med å promotere fysisk helse og vellfølelse. Den støtter også harmoniske relasjoner, perfekt for familier som lager mat sammen, eller ønsker å lage mat sammen.

Spisestedet: Unakitt

Mye lik Jade, Unakitt hjelper med å støtte forholdet mellom den fysiske, mentale og spirtuelle kroppen. En stein som tar førsteplass for vellfølelse. Unakitt detoxer kroppen fra gamle negative følelser som sinne og bitterhet. Samt dårlige vaner som over/underspising. Dette gjør den til den perfekte stein for stedet du spiser. 

Kontoret: Fluoritt

Fluoritt er en super hjelp for sinnet, enten det er jobb, lekser eller memorisering. Fluoritt er en hjørnestein på hvilket som helst kontor, men passer særlig godt for folk som lett blir distrahert eller forvirret. Fluoritt fjerner hjernteppe. En krystall som bringer fokus og klarhet hører hjemme på kontoret!

Her er en oversikt over de forskjellige stedene du burde ha stenene:


  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close