Interiør møblene-1

Publisert 15 februar 2015 | av

Møblene som gjør naboene sjalu


At møblene har mye å si for hvordan en bolig føles og oppleves er noe alle er enige om.  Men det skader kanskje heller ikke at de skiller seg litt ut, og potensielt kan gjøre naboene som kommer på besøk litt sjalu?

Boligmani.no har samlet sammen et lite utvalg av noen helt spesielle møbler som vi veldig gjerne skulle hatt i våre egne hjem.

LES OGSÅ:  Interiør tips som ikke koster skjorta

Bordtennis bord som også fungerer som en dør

Perfekt om du f.eks ikke har plass til et eget bordtennis bord i leiligheten, hvorfor ikke utnytte gangareael og installere en dør som lett gjøres om slik at man kan ha det gøy!

møblene-1

Kilde: Tobias Fränzel design

LES OGSÅ: Lekkert rundt kjøkken

Gjennomsiktig TV

Mange ønsker seg en stor TV i stua, men ønsker ikke at den skal være for dominerende i rommet når den er avslått. Denne gjennomsiktige TV'en passer utmerket. Du ser den knappt når den er avslått, men når den slåes på ser man godt uansett hvor i rommet man befinner seg.

møblene-2

Kilde: Yanko design

Obelisk Utemøbler 

Obelisken fra Dedon ser ut som et kunstverk, og passer utmerket på en norsk veranda. Når den er pakket sammen er møblenene beskyttet mot all slags vær, og når den er utpakket har du flott utemøblement til en sommerkveld.

møblene-3Foto: Dedon

Uttrekkbart spisebord

Man trenger ofte et lang spisebord når man har gjester, men til hverdags holde det kanskje med en til to plasser.  Med dette i bakhodet har Nobuhiro Teshima designet dette spisebordet som enkelt justeres etter hvor mange gjester man har.

møblene-4

Kilde: Nobuhiro Teshima

Kjøkken du kan brette sammen

Det kan nærmest se ut som et mobilt kjøkken. Mange som f.eks bor i leilighet har kjøkkenet som en del av stua.  Når man har gjester kan dette være en effektiv måte å gjemme bort alt rot og søl.

møblene-5SE VIDEO: Slik utnytter du kvadratmeterne på beste måten

Kilde: GociTags:
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close