Interiør

Publisert 14 juni 2014 | av

Slik klargjør du boligen før salg


Mange ønsker å selge bolig om sommeren når hagen er på sitt vakreste og det naturlige sommerlyset slipper inn vinduene.
Det er viktig å tenke på hvordan man fremstiller boligen i en salgsannonse og hvilken målgruppe med potensielle kjøpere man vil appellere til. Utdyp boligens egne stil og tilpass både møbler og interiør så boligen fremstår delikat og innbydende.
Å rydde før fotografering og visning er selvfølge, men kanskje trengs det også ommøblering for å få frem romfølelsen på en bedre måte.
Rydd bort alt av personlige ting og bilder. Sett friske blomster på alle bord.
Lysestaker, puter og lykter gir en følelse av hygge og kos og er med på å skape en god stemning hos den aktuelle kjøperen. Fjern mørke gardiner for å vise vinduene i sin helhet og for å gjøre rommet større, fjern småmøbler og store gulvplanter.
Hold kjøkkenbenken helt fri for alt hverdagslig rot og sett kun frem et par urteplanter og et fat med frukt. På badet skal alt av såper, skittentøyskurver, doruller og søppelbøtter ryddes bort. Her trengs det kun et duftlys og eventuelt noen håndklær pent lagt frem. Legg sengetepper i nøytrale farger på alle senger og rydd alle nattbord og kommoder på soverommene.
Vurder om det også trengs et strøk maling på veggene i noen rom eller andre små oppussingstiltak.
Sett krukker med friske blomster på terrasse og ved inngangsparti og fjern alt av hageredskaper og annet rot rundt boligen og i hagen.

Les også: Interiør-sjokk!

Trenger du profesjonell hjelp til å kartlegge hvilke tiltak som bør gjøres i forbindelse med salg av din bolig, kan du be om veiledning fra en boligstylist.
En veiledningsrapport med en detaljert rom-for-rom liste koster mellom 1000-1500 kr. Boligstylisten kan også leie deg møbler og interiør i salgsperioden. 

klargjør boligen

Les også: Gjenbruk – 10 interiørtips

 

 

 

 Tags: , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close