Interiør trendy-taklamper-4

Publisert 27 februar 2015 | av

Trendy taklamper i 2015


Det vil dukke opp et større og mer spennende utvalg taklamper og øvrig belysning i butikkene i 2015. Lampene vil også gi et sterkere utrykk. Kobber og kermikk er i år, som i fjor, fortsatt den største trenden innenfor belysning. De hotteste taklampene er pendellamper som du vil finne et langt større utvalg av i år.

Pendellamper

Pendellampene finness i mange størrelser og varianter: Matt metall, blank metall, keramikk, glass, kobber og betong. De passer over både over spisebord, kjøkkenbord, skrivebord, et hjørne i entrèen og til og med ved siden av sofaen for å skape et kreativt, moderne og stilig preg på stuen.

Belysning og taklamper

Belysning er en av de viktigste tingene å tenke på når man innreder boligen. Både møbler og interiør og farger i det aktuelle rommet får et flott og delikat utrykk med riktig belysning. Både trivsel, energi, og prestasjonsevne påvirkes av belysningen i hjemmet. Kanskje er det også noe spesielt du ønsker å belyse i rommet? Hvert rom trenger flere lyskilder. Unngå derfor å kun ha en spottrekke midt i taket da lyset denne gir blir for langt unna både møbler og interiør du ønsker å belyse.

Med god og riktig belysning rommet virker større og lysere. Det er også viktig å tenke praktisk. Belysning krevet stor fleksibilitet da både rengjøring, matlaging, lesing, TV-kos og sosiale sammenkomster er en del av hverdagen.

Taklamper med dimmer

Monter dimmer på hovedbelysningen som spotter og taklamper, slik at man kan tilpasse belysningen etter dagens aktiviteter men også tenke på at belysningen skal skape en god stemning og en avslappende følelse på for eksempel mørke høst- og vinterkvelder. Det er varierende lysforhold i løpet av en dag og en dimmer er da meget praktisk.

Hvite TaklamperVita Eos fjærlamper har vært populære i 2014 og følger oss inn i 2015. Finnes i forskjellige størrelser (www.woweffekt.no)

Pendellamper Hvite
Pendellamper i betong (www.trineibakken.blogspot.no)

Stemningsskapende pendellampe
Pendellamper i glass med blomsterdekor fra EA belysning. Glasslamper gir godt lys samtidig som det er stemningsskapende. Velger du glasslamper i ulike farger kan man endre belysningen mot varmere eller kaldere toner.

Taklamper: Pendellamper i kobber
Pendellampe i kobber. Finnes i flere størrelser. (bilde fra www.futuraoslo.no)

Wood taklampe
Wood taklampe fra Bloomingville Stilig og tøff taklampe som vil fremheve gulvet og treverket I både møbler og interiør. Finnes i flere størrelser. www.designbelysning.no

Moderne taklampe
Moderne, stilren og minimalistisk taklampe fra www.designbelysning.no

Grønn taklampe
‘Ball’ pendellampe fra Bolia. Finnes I 2 størrelser og mange farger I både matt og blank metal. bolia.comTags: , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close