Kule Boliger

Publisert 23 desember 2015 | av

FINN avslører årets mest populære boligannonse


Den mest viste boligannonsen i 2015 viser seg å være et småbruk til 9.9 millioner kroner på Vikebukt, like over fjorden for Molde sentrum. Boligvideoen førte til enormt med lokal og nasjonal oppmerksomhet, sier megleren.

I en fersk pressemelding fra Finn.no fortelles det at "en boligeiendom med egen ridehall, bilverksted, naust og seterstøl på Vikebukt er årets mest populære eiendomsannonse, og årets nest mest viste annonse på hele FINN i år".

Småbruk-cover

Tomten er på nesten 26 876 kvm, og inneholder blant annet et stort anneks, eget selskapslokale, ridehall, og selve hovedhuset med 4 soverom.

Se også: De kuleste boligene fra året som har gått

"Verdensrekord" på Finn.no?

Boligmani har vært i kontakt med ansvarlig megler Frank Fylling fra Notar Molde, som er veldig fornøyd med oppmerksomheten rundt eiendommen.

– Med litt forbehold så var rekorden hos FINN, ifølge dem selv, rundt 270-280.000 unike treff. Vår eiendom er vel vist ca 380.000 ganger. Mulig vi har satt "verdensrekord på FINN her, sier Fylling med et smil.

mest-vist-finn

Boligvideo satt i gang viral-effekten

Fylling forteller videre at en meget vellykket boligvideo (se video nederst i saken) var med på å sette i gang den massive delingen av annonsen i sosiale medier.

Og det er ikke overraskende at akkurat denne boligen har falt i smak, og slått an under nordmenns "boligporno"-surfing. Både video og bilder viser frem et fantastisk småbruk, gjennomført fra ende til annen.

kjøkken-mest-vist-finnHele boligen er preget av gjennomførte interiørløsninger

bar-i-selskapslokalet-på-låven Baren i selskapslokalet på låven

Tatt av markedet inntil videre

Den etterhvert så kjente eiendommen ble lagt ut for salg på forsommeren i 2015, men ble tatt av markedet før den rolige perioden på boligmarkedet inn mot vinteren.

– Vi har hatt mange interessenter, og fått inn bud under prisantydning, men valgte å ta den av markedet inntil videre for å ikke la eiendommen "gå sur", forklarer Fylling til Boligmani.

Se også: De kuleste, dyreste, billigste og mest areal-effektive boligene på Finn.no

Med en prisklasse som ligger langt over det nest dyreste i området, trengs det å finne den rette kjøperen, som har lyst og muligheter til å drifte bruket på en fornuftig måte.

– Det er gode muligheter for inntekt på denne eiendommen, så den rette kjøperen vil nok dukke opp, sier Fylling, som kan se frem til en ennå mer attraktiv annonse til våren, når eiendommen igjen legges ut for salg:

Ny bro gjør eiendommen mer sentrumsnær

Den nyåpnede Tresfjordbrua som strekker seg fra Vikebukt og over til Vestnes, kutter reisetiden til både Molde og Ålesund, slik at man både får en "isolert" eiendom i rolige omgivelser, og en mer sentral beliggenhet. Eiendommen vil således være ennå mer attraktiv i salgsrunde nummer to, i 2016.

Les også: Hva man får for 4,7 millioner i Sverige

utsiktDe vakre og rolige omgivelsene, kombinert med redusert reisetid til byen som følge av ny bro, gjør eiendommen ennå mer attraktiv.

Les også: La ut flytende bolig på Finn.no – fikk svært uventet respons

Her finner du den utløpte Finn-annonsen som altså har blitt vist nesten 400.000 ganger. Boligvideoen, som ifølge megleren har bidratt kraftig til viral-effekten, ser du under her:

Alle bilder hentet fra Finn.no 


  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close