Kule Boliger

Publisert 14 februar 2016 | av

Fra nedslitt garasje til superkoselig Airbnb-bolig


Det amerikanske paret hadde alltid drømt å bygge sitt eget hus. De trengte ikke se lenger enn til garasjen sin for å få oppfylt drømmen.

Det herlige minihuset i Portland, USA, leies i dag ut på Airbnb, av de kreative eierne Michael og Jenna, som har stått for det meste av arbeidet selv.

– I flere år dagdrømte vi om å "kanskje bygge et hus en dag". Til slutt fikk vi det endelig til å skje – med våre egne hender, og litt hjelp fra noen flotte venner, skriver det nygifte paret på sin Airbnb-profil.

Slik så garasjen ut før forvandlingen:

Garasjen før oppussingen

– Under byggeprosessen ble vi overrasket over å innse at vi kan skape fine, fantastiske ting sammen, og at vi elsker prosessen underveis! skriver de videre på Airbnb.

Boligen har blitt skrevet om av flere amerikanske nettaviser, og har vært med i et TV-program ved navn Tiny House Nation. 

Oppmerksomheten har gitt eierne, Michael og Jenna, stor pågang av leietakere, som betaler 1293 kr per natt for å bo i det 33 kvadratmater store huset med 3 soveplasser.

Les også: Denne "campingvognen" slår det meste du har sett

De har kalt verket sitt for The Rustic Modern Tiny House, og har rendyrket den rustikke stilen i hele boligen. Paret oppgir å ha brukt resirkulert materiale til det aller meste, både utvendig og innvendig.

– Vi hadde en visjon, men mye av detaljene kom på plass underveis mens vi bygde, basert på de materialene vi hadde tilgjengelig, forteller de om prosessen.

Bli med inn og ta en titt på hva de har fått til!

Garasje-minihus

minihus-utleie-airbnb

Garasje-minihus-utleie

Utleie-garasje-minihus-airbnb

For flere bilder og mer detaljer om boligen, kan du besøke minihuset på deres Airbnb-side

Les også: Forlot A4-livet og bygget "hobbithus" i skogen

Foto: Rusticmoderntinyhouse.com Tags: , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close