Kule Boliger Halloween-Hus-prosjekt

Publisert 28 oktober 2015 | av

Forvandlet foreldrenes hus til Halloween-slott


Denne dama har god grunn til å glede seg hver gang Halloween nærmer seg. Det er nemlig en ypperlig anledning til å vise frem hennes kunstneriske talenter.

Christine McConnell fra Los Angeles har fått sin fanskare gjennom å publisere bilder av sine egne kreative prosjekter, enten det er snakk om interiør, klær eller desserter eller mer spektakulære konsepter. Tematikken i verkene hennes er ofte det spøkelsesaktige og skumle, og Halloween er således høysesong for den produktive kvinnen, som har i overkant av 200.000 følgere på sin instagram-profil.

Les også: Skapte smellvakker villa av gammel kirke

enhanced-24645-1445260491-9Christine McConnell i en av sine egne "installasjoner" (instagram/christinehmcconnel)

"Som tatt rett ut av en Tim Burton-film"

I forkant av årets Halloween har McConnell høstet ekstra oppmerksomhet, etter at BuzzFeed skrev en sak om hennes seneste Halloween-prosjekt, som de omtaler som "tatt rett ut av en Tim Burton-film". Tim Burton er kjent som regissør for blant annet Edward Saksehånd, Corpse Bride og Sweeny Todd – alle små-"creepy" filmer med en kunstnerisk vri. 

enhanced-10416-1445259970-9 Slik ser Halloween-huset ut på kveldstid (instagram/christinehmcconnel)

Huset hun har dekorert for anledningen tilhører hennes foreldre, og det var her McConnell vokste opp.

–  Jeg vokste opp i dette huset, og hjalp foreldrene mine med å renovere det, forteller hun til BuzzFeed. – Jeg kommer tilbake hvert eneste år for å dekorere det til Halloween.

enhanced-15177-1445259982-1 Foreldrenes hus har stått slik siden begynnelsen av 1900-tallet (instagram/christinehmcconnel)

Brukte kun 250$ på prosjektet

Den kreative kvinnen forteller til BuzzFeed at prosjektet tok fire 12-timers arbeidsdager, og kun kostet henne 250$. Mesteparten av kostnadene gikk til den grønne belysningen.

– Jeg har en forkjærlighet for stilen man så på 1940, 50- og 60-tallet, men jeg elsker den "goofy" komikken som kommer fra 80-tallet. Så verkene mine er som en vakker/skummel blanding av de tingene.

Les også: Når mannen får innrede hjemmet uten oppsyn

På McChonnells instagramprofil har hun lagt ut bilder av arbeidsprosessen, og av det ferdige resultatet, som har blitt hyllet av følgerne hennes.

Halloween-hus-diy (instagram/christinehmcconnel)

halloween hus prosjekt(instagram/christinehmcconnel)

Halloween Hus ferdigSelv om huset best kommer til sin rett på mørke kvelder, er det definitivt spektakulært på dagtid og. (instagram/christinehmcconnel)

Les også: Bygger utrolig hytte med egne never og det han finner i skogenTags: , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close