Kule Boliger

Publisert 18 desember 2015 | av

Nå er de snart klare! Er dette tidenes drømmebolig?


HAVGLØTT: Om ikke lenge kan du – om lommeboken strekker til – leve med utsikt mot havbunnen, og muligens følelsen av å bo i et akvarium, med første-etasje under vann. Se de nye planene for flytende boliger i Dubai – der havet blir hagen din.

Planen er at 42 av disse flytende luksusvillaene skal ligge og duppe i havet utenfor Dubai. For knappe 16 millioner får du tre etasjer, to over og en under vann. Veggdekorasjoner på stuen trenger du ikke tenke på, det sørger forbisvømmende fisk for. Om du vil ha gardiner som beskyttelse mot nysgjerrige dykkere eller delfiner, blir din egen avgjørelse.

Les også: Vil du prøvebo i en flytende, norsk leilighet?

flytende-luksusbolig-coverEn noe spesiell utsikt fra underetasjen i boligen

Klart for innflytting i 2017

Hvis du får ubåt-klaustrofobi i sofakroken, er det bare å trekke opp på dekk, eller balkongen. I Dubai-solen er alt duket for grilling av både kropp og nyfisket sjømat. De første maritime huseierne flytter inn i løpet av 2017. Husene er komplett utstyrt med alt en moderne bolig trenger. Skyss kan du også få til dørstokken, men det kan nok være en fordel å kjøpe seg en liten båt i tillegg. Balkongen er bygd for avslapping i integrert strandstol, og skvulping i et lite basseng som selvsagt fylles med sjøvann.

Les også: Per André står bak spennende flytende bolig-prosjekt

flytende-luksusbolig-5To etasjer over, og en under vann

Den flytende havhest

Kleindienst Group er utviklerne bak dette prosjektet, som har fått navnet The Floating Seahorse. Selskapet sier at husene har fått navnet fordi de faktisk også vil være gunstige for utrydningstruede havhester, som kan få tilholdssted på utsiden av de flytende husene. Det vil si at det er mulig å få en temmelig eksotisk bolig, med undervannskjeller og havhest i hagen.

flytende-bolig-4Kort vei fra stue til strandliv

Ta en titt på resten av disse fantastiske boligene, og begynn med sparingen først som sist!

balkong-flytende-bolig

Soverom-flytende-luksusbolig

stue-flytende-bolig-luksus

Ta-et-bad-under-vann

Alle bilder: Kleindienst. Mer info om prosjektet finner du her.

Vil du fortsette å drømme deg bort kan du ta en titt på alle de fantastiske boligene som finnes her.Tags: ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close