Ukens Bolig

Publisert 28 januar 2015 | av

Pris for krembeliggenheten: 136.000 per kvadratmeter!


-En leilighet for en riktig Feinschmecker, sier eiendomsmegler Odd Kalsnes til Boligmani.no

Når meglere i Oslo blir bedt om å nevne den ultimate beliggenheten, går det ikke mange sekunder før man får Gimletoppen som svar. Området regnes som det mest eksklusive på Frogner, som i seg selv er blant Norges dyreste og mest ettertraktede bydeler.

De fineste (les: dyreste) boligene i dette området blir gjerne solgt utenom det åpne markedet, som for eksempel i fjor høst, da luksusmegler Odd Kalsnes solgte en leilighet som like godt satte Nordisk rekord i pris per kvadratmeter: 255.000,- 

Les også: Ukens kuleste, dyreste, billigste bolig

Kvadratmeterpris faksimile FINN Faksimile, FINN

Aktørene i boligmarkedet var raskt ute med å avkrefte at dette var den nye standarden for kvadratmeterprisene i området, men heller en bekreftelse på at når rett objekt treffer riktig kjøper, så kan søt musikk oppstå.

Likevel har nok selgere i området fått med seg den store begivenheten, for nå er Odd Kalsnes tilbake med en ny leilighet i samme området. Denne gangen har boligen funnet veien ut til det åpen markedet med en annonse på FINN: Det er det snakk om en leilighet i Gimle Terrasse 10.

Les også: Etter at 83-åringen tok kona i å være utro, kjøpte han tidens ungkarskåk

Kvadratmeterpris faksimile FINNFaksimile, FINN

22 millioner kroner er prisantydningen for den 164 kvadratmeter store leiligheten. Legger man inn fellesgjelden på drøye 250.000 kroner ender kvadratmeterprisen på drøye 136.000 kroner. Prisen er et stykke unna rekordnivået, men det er likevel snakk om et særdeles høyt prisnivå.

Kalsnes ønsker ikke sammenligne boligen opp mot fjorårets rekordsalg, men legger ikke skjul på at han er imponert over leiligheten i Gimle Terrasse 10.

– Det er en av de flotteste og best oppussede objekter jeg har solgt i min 30-årige karriere. Det er ren skreddersøm og en fantastisk flott gård i tillegg, forteller han til Boligmani.no

Les også: Norges råeste Penthouse til salgs

Kvadratmeterpris faksimile FINN Faksimile, FINN

I følge FINNs prisstatistikk ble boligen sist omsatt i 2012 for 14,5 millioner. Prisstigningen er dermed formidabel. Men det samme kan antagelig også sies om pengebruken i forbindelse med renoveringen av boligen. Her er alt skreddersydd og på millimeteren tilpasset boligen. 


En annen megler som har vært i området i det siste er Megleren, du kan lese om hans oppdrag på Gimle her.Tags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close