Ukens Bolig

Publisert 25 november 2014 | av

Boligannonsen ble sett 150.000 ganger på ett døgn: Det er lett å skjønne hvorfor!


En helt alminnelig bolig ble "offer" for en vill mediedekning da det ble kjent hvordan den svenske eieren hadde innredet boligen. 

– Det ble en verdensnyhet. Til og med aviser i USA har tatt kontakt og ville skrive om huset. Det har vært en heltidsjobb å svare på alle henvendelser, sa eiendomsmegler Alex Sundstedt til Aftonbladet tidligere denne uken.

boligannonse

Fra utsiden ser den grå eneboligen boligen helt alminnelig ut. Til og med på kjøkkenet og på badet ser dette ut som en hvilken som helst bolig…

boligannonsen

Ute på gangen begynner man å ane at noe er "galt". Her står nemlig en identisk kopi av et monster fra filmen Alien vs. Predator

boligannonsen Alien vs Predator

En annen verden skjuler seg bak tempel-døra 

Bak døra som åpnes automatisk når du stiller deg foran den, kommer du inn i et slags utenomjordisk inkatempel. 

boligannonsen Alien vs Predator

Eieren Mic Klitterstrands store lidenskap er filmen Alien vc. Predator, og siden 1999 har han viet mye tid til denne noe spesielle hobbyen. 

boligannonsen Alien vs Predator

Sammen med Elm Studios, et selskap som spesialiserer seg på kulisser, statuer og spesialeffekter, har Mic bygd et parallelt univers som få har sett maken til. I hvert fall i en privat bolig. Mic vil ikke avsløre hvor mye penger han har brukt på prosjektet, men innrømmer at det er snakk om en betydelig sum.

Har du lyst på noen litt mindre radikale interiør-ideer? Her er kule 7 forslag.

boligannonsen Alien vs Predator

Etter at noen oppdaget den unike boligen spredte det seg som ill i tørt gress på nettet. Hjemmesiden til megleren taklet ikke den store pågangen og boligannonsen måtte rett og slett tas ned. 

Les også: Hvorfor få 50 personer til å like boligen, når én satanist kan elske den?

boligannonsen Alien vs Predator

– Jeg er ikke ute etter noen oppmerksomhet. Jeg vil bare selge mitt hus og gå videre. Jeg trodde ikke det skulle bli så mye oppmerksomhet. Jeg har alltid syntes dette var heftig, men jeg trodde ikke det var så heftig, sa selgeren Mic Klitterstrand nylig i et intervju med den svenske nyhetssiden Barometern.

Alien mørk 2

Boligen ble nettopp solgt, til over prisantydningen som var satt til ca 2.150.000 norske kroner. Hva den gikk for er foreløpig ikke kjent, og megleren vil ikke gå ut med prisen. 

Andre boligsalg er lagt mer krevende. Her endte de opp med å selge sønnens katt for elleville 830.000 kroner for å få til en deal. 

Og kanskje enda mer spesielt, her vil megleren gjerne se deg naken før du kjøper bolig!

Bilder: Pontuz LöfgrenTags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close