Sponset artikkel

Publisert 22 april 2015 | av

– Ikke så rart at folk kaster seg over disse leilighetene


50% revet bort på første salgsdag. Utbygger mener de har knekt en kode.

Salget av nye boliger i Oslo har tatt seg kraftig opp de siste månedene, men det gikk over all forventning da utbygger Stor-Oslo Eiendom la boligprosjektet Gamborgs Plass ut for salg forrige uke.

Halvparten av de 52 moderne leilighetene som nå er under bygging på Grünerløkka i Oslo ble revet bort samme dag som salget startet,  – en ”personlig rekord” for eiendomsselskapet.

Påkostet fasade og deilige balkongerIngen kjedelig betongfasade her

Har knekt koden

Med en så bra beliggenhet på attraktive Grünerløkka ville nok mange kjøpere kommet uansett, men utbygger mener det er en kombinasjon av flere ting som har ført til salgssuksessen, og at de har turt å gjøre ting litt annerledes.

– Vi føler vi har knukket en slags kode med dette prosjektet. Mange vil ha heis, garasje og balkong uten å gi fra seg den sentrale beliggenheten. Her får du begge deler. I tillegg ble byggingen startet før salgsstart, hvilket er svært uvanlig, sier Martin Bremnæs.

Vanligvis starter ikke byggingen av boligprosjekter før rundt 60 % av leilighetene er forhåndssolgt, noe som fører til lang ventetid. Her valgte de altså å sette i gang byggingen før hadde solgt en eneste leilighet, slik at innflytting blir allerede juli 2016.

– Det er klart det innebærer større risiko for oss å gjøre det på den måten, men det har vist seg å gjøre det ekstra attraktivt for kjøperne. Det at man slipper å vente 2 år før du kan flytte har nok bidratt mye til det sterke salget. Her kan man kjøpe nå og flytte inn sommeren 2016, legger han til.

Flotte balkonger og stor skyvedør
Inntrukne balkonger med treverk på gulv, vegger og tak skiller seg ut fra de aller fleste by-balkonger.

Se mer av det nye boligprosjektet

Påkostet fasade og fleksible løsninger

Utover fordelene med rask innflytting og kombinasjonen av nybygg og urban beliggenhet, har utbyggeren satset mye på en vakker fasade og høy standard, i forhold til mange nye boligprosjekter med enklere løsninger. 

Særlig balkongene har det blitt lagt stor vekt på. Utbygger ville unngå at balkongene skulle se ut som "fuglekasser limt på veggen", og har derfor trukket de litt inn i bygget for å gi mer privatliv og en lunere, skjermet følelse i solveggen. De er også kledd i kvalitetstreverk på gulv, vegger og tak. 

– Den gode «bo-opplevelsen» avhenger av mange forhold. Vi har forsøkt å optimalisere de viktigste av disse, og mener vi har skapt en unik mulighet for de som vil bo nytt men sentralt. Da er det ikke så rart at folk kaster seg over disse leilighetene, mener Martin Bremnæs.

høy standard på leilighetene på Gamborgs PlassEnstavs parkett og store vindusflater ser ut til å tilfredsstille den kresne kjøper.

Noen av leilighetene har egen utleiedel som gir kjøperen mulighet for skattefrie leieinntekter og dermed redusere bokostnadene betydelig, – og fleksibilitet til å ”vokse” i leiligheten over tid. Kjøpere står også fritt til å velge mellom 15 forskjellige kjøkkenfronter.

For å gjøre det enkelt for folk har utbyggeren laget en interaktiv boligvelger, hvor interessenter kan gå inn og finne en bolig som passer sine ønsker og behov. Du kan sjekke ut boligvelgeren her

Valgfrie kjøkkenfronterMed 15 forskjellige kjøkkenfronter å velge mellom bør det være noe for enhver smak.

Flere bilder og mer informasjon om det nye boligprosjektet finner du her.Tags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close