Sponset artikkel Stor-Oslo Eiendoms nye boligprosjekt på Grünerløkka: Gamborgs plass

Publisert 29 mai 2015 | av

Grünerløkkas drømmeboliger i ferd med å reises


Det har vært høye forventninger til det nye boligprosjektet Gamborgs Plass på Grünerløkka, som åpnet med å selge 50 % av leilighetene første dag.

Det er nå kun 1 år til innflytting, og fremgangen i prosjektet gleder prosjektleder Martin Bremnæs fra utbyggeren Stor-Oslo Eiendom:

– Nå har vi gravd ferdig og kan begynne å bygge oppover. Kjøperne ser nå at det går fremover. Når heisekrana kom opp i forrige uke ble det en milepæl – nå skal det begynne å stables.

Se hvordan det ferdigstilte prosjektet vil se ut her

Gropa i Malmøgata 1 er ferdig gravd, og Gamborgs Plass skal reises
Gropa i Malmøgata 1 er ferdig gravet, og det er klart for å jobbe oppover.

Utbyggeren er så langt veldig fornøyd med både fremgangen til prosjektet, og strategien de har valgt.

Høy standard

– Vi har lagt oss på en høy standard på dette prosjektet, og det ser ut til at det vil lønne seg. Vi har for eksempel valgt 1-stavs-parkett som standard i alle boligene, og gått for en veldig forseggjort og påkostet fasade.

– Videre har vi sett på hva nybolig-kjøpere pleier å oppgradere, og ser at dette ofte gjelder blant annet kjøkken og benkeplate. Her har vi som standard valgt stor kvadratisk og underlimt vask på kjøkkenet, og kunden kan velge mellom 15 forskjellige farger til kjøkkenet med gripelister, kostnadsfritt. Dette for at kunden skal slippe å oppgradere i etterkant, forteller utbyggeren.

Leilighetene har inntrukne balkonger som gir le for både vær og innsyn, og er med på å øke standarden på hele boopplevelsen.

Så langt virker det på kjøperne som at disse tingene har vært viktige faktorer for mange av kjøperne.

Se 3D-modell av bygget, der kjøpere kan plukke ut sin leilighet.
 

Kjøper for å bo

Prosjektlederen har besøk i byggegropa, av en av kjøperne som allerede har sikret seg en leilighet, Mathias Nilsson.

Har sikret seg ny leilighet i Gamborgs Plass-proskjektet– Jeg bor nå på Majorstuen, men trivdes bedre da jeg bodde på Grünerløkka for et par år siden. Det er på løkka jeg vil leve, men det har vært vanskelig å finne standarden jeg har lett etter i dette området.

Den unge boligkjøperen er tydelig på at han har kjøpt for å bo, ikke for å videreselge. 

Etter å ha hørt mye skryt om Gamborgsplass fra en bekjent i eiendomsbransjen, med en anbefaling om å slå til nå, ble en lang boligjakt plutselig over for 25 år gamle Nilsson.

– Dette området gir vekst, jeg kan flytte rett inn uten å måtte pusse opp, og jeg får selv være med på å bestemme deler av hvordan leiligheten skal bli, f.eks. kjøkkenfasaden, hvor stikkontakter skal være og så videre. Her slapp jeg og en slitsom budrunde siden leilighetene har fastpris, sier Nilsson om hvorfor han valgte å slå til på akkurat dette prosjektet.

Boligkjøper Mathias Nilsson fikk være med i gropa

Nye hjem reiser seg

Nede i gropa får Mathias se hvordan hans nye hjem er i ferd med å bygges, og han gleder seg over at det ikke er lenge igjen.

– Mange av de nye leilighetene jeg så på hadde innflytting først om 2 år eller mer. Jeg vurderte derfor å kjøpe brukt, men da jeg fant dette, hvor jeg kan flytte inn allerede om et år, forandret saken seg, forklarer Mathias.

Nybygget Gamborgs Plass reiser seg snart for MathiasBunde Bygg AS og Stor-Oslo Eiendom jobber på spreng for å reise Mathias' nye hjem

Kombinerer kvalitet med beliggenhet

Kombinasjonen av nybygg og sentral beliggenhet har ifølge Stor-Oslo Eiendom vært avgjørende for flere kjøpere enn Mathias Nilsson.

– Skal man få alle godene et nybygg fører med seg, som heis, garasje og høy standard, må man gjerne ofre drømmebeliggenheten, og basere seg på å bo litt utenfor, sannsynligvis med en byggeplass som utsikt i flere år fremover. Det slipper man her, hvor du får i både pose og sekk.

Se flere bilder av hvordan prosjektet vil bli se ut her

Stor-Oslo Eiendom sammen med boligkjøperenFor utbyggeren er sluttbrukeren i sentrum i alle ledd. Her får boligkjøper Mathias være med på byggeplassen

Nye boliger på GrünerløkkaTrekledde, inntrukne balkonger, en påkostet fasade og høy standard

Det er nå kun 1 år igjen til innflytting, og på prosjektets hjemmeside finner du flere bilder og mer informasjon, samt muligheten til å vise interesse, mens det ennå er leiligheter igjen.

Foto: Gundersen og MegTags: , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close