Sponset artikkel

Publisert 7 juni 2016 | av

Norges kuleste oppussingsprosjekt? Se den ærlige boligannonsen!


– Det er ingen vits i å pynte på sannheten, sier megleren som frister med fantastisk utsikt og døgnåpen McDonalds, når han skal ut og selge dette spennende oppussingsprosjektet utenfor Bergen.

Mange eiendomsmeglere er naturlig nok opptatt av å fremheve en boligs sterke sider, og dempe de mindre heldige trekkene. Eivind Kalve og Marte Myrene fra Eie Eiendomsmegling valgte imidlertid å fremheve både de sterke og svake sidene ved denne eneboligen i Apeltunlien, 20 minutter utenfor Bergen sentrum. 

1– Den store eneboligen skriker sene kvelder og tøffe tak, skriver Eie Eiendomsmegling.

Trengs oppgradering av samtlige rom

"Gjør deg klar for sene kvelder, diskusjoner med din kjære og take away fra McDonalds! Nå skal Apeltunlien 23 selges og her må det påregnes en oppgradering av samtlige rom", står det i boligens FINN-annonse.

Det er nemlig mye som må gjøres for å få i stand den store eneboligen fra 1975, med utsikt over alle de 7 byfjellene rundt Bergen.

2-Megleren vil ikke kalle entréens overflater "innbydende".

Vil ikke pynte på sannheten

"Å pynte på sannheten og si noe sånt som "entréen har lyse og innbydende overflater", er vel strengt tatt helt unødvendig. Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at her er det bare å sette i gang," står det videre i annonsen.

Eie-megler Eivind Kalve forklarer til Boligmani at de ville gjøre noe nytt og spennende i markedsføringen av denne boligen:

– Oppussingsobjekt blir tradisjonelt sett annonsert med minst mulig bilder og tekst, men til og med slike boliger fortjener meglere som legger sjelen sin i oppdraget og sørger for at den beste prisen oppnås.

Boligen vises frem i all sin 70-talls-prakt, og det legges altså ikke skjul på at dette er en bolig som må pusses opp fra hjørne til hjørne.

5Annonsen foreslår å slå ned veggen mellom kjøkkenet og stuen, for å få en mer åpen løsning. 

Frister med oppussings-sommer i fantastiske omgivelser

Det store oppussingsbehovet trenger ikke nødvendigvis å sees på som negativt. Boligannonsen foreslår en produktiv sommer på den idylliske tomten:
 
"Brett opp ermene, knepp opp skjorten, og planene for sommeren 2016 er i boks. Den skal nemlig tilbringes i fantastiske omgivelser hvor en nydelig utsikt regjerer, med venner og familie som tar i et tak. I tillegg er tomten opparbeidet med grøntarealer og prydbusker hvor man kan styre på med sosiale uteaktiviteter for store og små."

Enten man liker å pusse opp eller ikke – utsikten over de 7 byfjellene er upåklagelig:

10

9

Stort potensial, og skryt fra hele landet

Selv om det kreves mye jobb med boligen, er meglerne fra Eie Eiendomsmegling tydelige på hvilket potensial som finnes her:

"Alt i alt er denne boligen langt mer enn fire vegger og et tak. Det kan bli til et unikt hjem som skaper tilhørighet, identitet, trygghet og tilstedeværelse for deg og dine, hvor man stolt kan invitere gjester på besøk."

Annonsen fokuserer også på de gunstige solforholdene på eiendommen, den nydelige utsikten og det ettertraktede området med natur-idyll like utenfor døra, og samtidig kort vei til Lagunen Storsenter, kollektivtransport, skoler osv.

– Beliggenheten i et svært attraktivt område med gode solforhold og fantastisk utsikt mot de 7. fjell selger seg selv, sier Kalve.

Ifølge den kreative megleren har responsen foreløpig vært meget bra:

– Svært mange har sett annonsen og flere er interessert. Vi har i tillegg fått skryt fra hele landet!

Se hele annonsen her.

3

7

Mulighet for å skreddersy DIN drømmebolig

"Vi sier ikke at det vil bli en dans på roser, for detaljene skal planlegges, de store utbedringene skal gjennomføres og oppgittheten vil komme. Men muligheten for å sy sammen den rette pakken som passer akkurat for deg, samt skape den roen og harmonien du ønsker, er bare en visning unna deg", avslutter meglerne med i den noe spesielle annonsen.

coverDu må regne med mange sene kvelder under oppussingen, periodevis uten kjøkken. Heldigvis har McDonalds på Lagunen Storsenter døgnåpent.

Prisantydningen på den 234 m2 store boligen ligger på 5 490 000 kr.

Sjekk ut hele boligannonsen her.


Dette er et sponset innlegg. Ønsker du å markedsføre deg hos Boligmani på en lignende måte? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!Tags: , , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close