Sponset artikkel

Publisert 17 mars 2015 | av

Endelig kan du få en NY leilighet i en «kul» bydel


Dette er dessverre sjelden vare. Nye boliger ligger ofte i en labyrint av masseproduserte kasser uten sjel og årevis med byggestøy. Men, den som venter på noe godt…
 
Vanlig problemstilling

Det er det klassiske dilemmaet for mange som skal kjøpe ny bolig sentralt i Oslo: Skal man gå for en gammel bolig med masse sjarm og klassisk arkitektur i et etablert boligområde, men samtidig måtte si farvel til drømmen om heis, underjordisk garasje og en vedlikeholdsfri tilværelse? Eller skal man kjøpe noe helt nytt og fresht, men akseptere en mindre sentral beliggenhet og måtte leve med byggearbeider, støy og vanskelig adkomst flere år frem i tid.

Ny bolig på St Hanshaugen – Neptune PropertiesSt Hanshaugen er nærmeste nabo

Sjelden vare på St. Hanshaugen

Mangel på tomter i Oslo gjør at boligprosjektene ofte må legges til ”nye” bydeler utenfor sentrum. Det er dermed sjelden at man får både i pose og sekk, særlig hvis man kan tenke seg en splitter ny bolig som aldri tidligere har vært bebodd.

Innimellom dukker det imidlertid opp noen mindre boligprosjekter der du får et nybygg i et allerede etablert og sjarmerende boligstrøk midt i byen.

Neptune Properties med perfekt beliggenhet i Geitmyrsveien 33Et moderne bygg i rolige og frodige omgivelser, midt i byen! Det er sjeldent å finne for deg som skal kjøpe ny bolig

Populære boliger som selger unna

Boligene som nå er under bygging i Geitmyrsveien 33, en av de mest ettertraktede gatene på St Hanshaugen, er av nettopp denne kategorien. I den enveiskjørte gaten med den vakre parken som nærmeste nabo bygges kun 24 leiligheter med svært høy standard. Alle leilighetene har balkong eller terrasse, store vindusflater og praktisk planløsning. På tross av de frodige omgivelsene har man gangavstand til så godt som hele Oslo sentrum.

Da er det kanskje ikke så rart at 20 av de 24 leilighetene allerede er snappet opp. Skal du sikre deg en av de siste boligene, som for øvrig ferdigstilles 4. kvartal i år må du antagelig handle raskt.

Du finner priser og oversikt over hvilke boliger som fortsatt er til salgs her.

PS: Siden dette er et nybygg og boligene er helt nye er kjøpskostnadene betraktelig lavere enn for tilsvarende bruktboliger, og er du en av de heldige som får kapret en av de gjenværende leilighetene slipper du også en hektisk budrunde: Her er det nemlig fastpris.

Nybygg G33 på St Hanshaugen – Neptune PropertiesLyst og moderne.

Foto: Neptune PropertiesTags: , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close