Sponset artikkel Kredittkort fra låneformidler axo finans

Publisert 5 april 2017 | av

Realisere drømmene dine gjennom en låneformidler


Å finne det lånet som passer ditt behov når du skal pusse opp boligen, fikse garasjen eller gjøre hagen i stand til sommeren er ikke alltid like lett. I hvert fall ikke når det finnes et hav med banker og aktører med ulike lånevilkår og renter. Hvilket lånetilbud som er best kan være vanskelig å få oversikt over. Du kjenner deg kanskje igjen, bare tanken med å begynne å lete stresser deg og du legger planene og drømmene dine på is for alt blir for komplisert.

Men nå trenger du faktisk ikke stresse i det hele tatt, og drømmene kan fort bli til virkelighet. Nå som verden forandrer seg i et rykende tempo og ny teknologi kommer på løpende bånd, har det som før var et evig kaos og stress blitt til en mer behagelig opplevelse.

Låneformidlerne er svaret. Å søke om lån gjennom en låneformidler når du skal finansiere ditt neste prosjekt er absolutt den mest effektive måten å finne det lånet som passer din situasjon og din økonomi. Dermed kan drømmene dine bli til virkelighet før du vet ordet av det.

Fordelene med å søke om lån gjennom en låneformidler

En låneformidlers oppgave er å finne det lånetilbudet som best er tilpasset kundens behov og hvor kunden får de beste vilkårene. Det betyr at når du som kunde sender inn en lånesøknad gjennom en låneformidler presenteres søknaden til flere banker samtidig. En slik låneformidler kan være Axo Finans. De samarbeider med over 10 norske, nordiske og internasjonale banker for å være sikre på at du som kunde får det billigste lånet til ditt neste prosjekt.

Hvorfor ikke bare bruke et kredittkort?

Det finnes fordeler og ulemper med det meste. Det samme gjelder kredittkort. Som du sikkert har lest om i media den siste tiden, har nordmenn sky høy kredittkortgjeld. Dette skylles ofte at vi lokkes med ulike bonusavtaler og rabatter når vi signerer og tar i bruk kortet. Det mange ikke er klar over er hvordan en bør betale tilbake utestående kredittkortgjeld for at bonusavtalene og rabattene skal lønne seg.

Gjennomsnittlig rente på kredittkort er over 21% og at en kun blir fakturert for min. 3% av utestående beløp gjør det vanskelig å holde oversikt når kredittkortgjelden er nedbetalt, og gjelden økes i takt med månedene du ikke betaler ned utestående beløp. 

Men hva er forskjellen på et lån gjennom en låneformidler og et kredittkort?

Når alle banker har vurdert lånesøknaden din, vil du som kunde få presentert det beste lånetilbudet. Tilbudet vil inneholde hvor høyt lånebeløpet er, hvilken rente du har å forholde deg til og hvor lang nedbetalingstid du har.

Da vil det bli mye mer oversiktlig hva det faktisk koster deg å realisere drømmene dine, og det vil ikke komme noen ubehagelige overraskelser i løpet av nedbetalingsperioden som det vil gjøre med et kredittkort om gjelden ikke er nedbetalt med en gang.

Så om du sitter inne med noen store drømmer, som å pusse opp boligen, fikse garasjen eller gjøre hagen i stand til sommeren anbefales det å ta kontakt med en låneformilder slik du får de beste lånevilkårene og drømmene blir virkelighet.


SPONSET INNHOLD: Artikkelen er skrevet av Axo Finans AS som er en av Nordens største låneformidlere med hovedkontor i Oslo. I 2013 åpnet de også en avdeling i Gøteborg og i dag samarbeider de med over 10 banker i begge land. Ønsker du å lese hva andre kunder sider om Axo Finans, kan du sjekke ut Trust Pilot.Tags: , , ,
  • Abonner på vårt nyhetsbrev


Close